Μπαλαντέρ

Στα ύψη η... θερμοκρασία πριν το μεγάλο ντέρμπι

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:46

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και προτείνει…

Στα ύψη η... θερμοκρασία πριν το μεγάλο ντέρμπι

Τα ντέρμπι ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζονται την Δευτέρα, με ένα παιχνίδι που γίνεται λίγο μετά τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν ο Παναθηναϊκός επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ και της ΑΕΚ επί της Μπράιτον στην Αγγλία. Νίκες που πέρα απ’ όλα τα άλλα έδωσαν στις ομάδες πολλούς πόντους και στη ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση. Οι «πράσινοι» έχουν και το αβαντάζ της έδρας, αλλά και ότι δεν είχαν ταξίδι, αντίθετα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και τα γνωστά προβλήματα. Όταν όμως έχεις κερδίσει στην Αγγλία χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεν έχεις κανένα άγχος για το επόμενο παιχνίδι κι ας είναι ντέρμπι. Και οι δύο έχουν ρόστερ για ροτέισον και θα μετρήσει πολύ ποιοι θα έχουν προλάβει να κάνουν καλύτερη αποκατάσταση, αλλά και θα έχουν βγάλει από το μυαλό τους το παιχνίδι που προηγήθηκε. Υπολογίζοντας όλα αυτά, το under είναι πολύ πιθανό, αλλά καλό είναι να αποφύγουμε το ντέρμπι της Λεωφόρου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η βασική πρόταση άλλωστε αφορά άλλους αγώνες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Κηφισιά, αναμένεται να κάνει αλλαγές, αφού μεσολαβούν λίγες ημέρες από το ματς με την Φράιμπουργκ, αλλά έχει τέτοιο ρόστερ που μπορεί να υποστηρίξει χωρίς πρόβλημα το ροτέισον. Η απόδοση του «άσου» είναι χαμηλή, θα προτιμήσουμε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» από ημίχρονο. «Άσο» περιμένουμε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης παρουσιάζεται αποτελεσματικός με τον Μάντζιο στον πάγκο του, ο Παναιτωλικός δεν έχει βρει σταθερά και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Για όσους ψάχνουν μεγαλύτερη απόδοση, μπορούν να συνδυάσουν με το over 1,5.

Τρίτη επιλογή είναι το G/G στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδο του και μέχρι στιγμής έχει να επιδείξει μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα, που δέχεται όμως και εύκολα γκολ. Η δε Λαμία είναι ομάδα που σκοράρει και δημιουργεί ευκαιρίες. Τέταρτη επιλογή θα είναι το «διπλό» του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Ο ΠΑΣ δε θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, αλλά του προκύπτουν μπόλικα προβλήματα τις τελευταίες ημέρες. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το ταξίδι στην Φινλανδία, ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία το τρίποντο μετά τον έναν μόλις βαθμό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του με ΟΦΗ και Άρη, απέναντι στους οποίους δεν σκόραρε.

Το G/G είναι πολύ πιθανό στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Καλύτερη εικόνα έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι, ψάχνουν πολύ την πρώτη τους νίκη οι γηπεδούχοι. Πιθανή σ’ αυτό το παιχνίδι και η ισοπαλία. Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Έχει κερδίσει στο γήπεδο του Άρη και ΠΑΟΚ, οι δε φιλοξενούμενοι ακόμη ψάχνονται. Η λογική λέει «άσο», εγώ λέω να το αποφύγουμε γιατί ο Ατρόμητος έχει καλό ρόστερ και κάπου θα αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ 1/1
ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ G/G
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΟΚ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr