Μπαλαντέρ

Ντέρμπι, «διπλά» και «άσοι»

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:34

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και προτείνει…

Ντέρμπι, «διπλά» και «άσοι»

Οι ομάδες λίγο μετά την εμβόλιμη, έκτη αγωνιστική, είναι έτοιμες να μπουν ξανά στα γήπεδα, με τους αγώνες την Κυριακή και την Δευτέρα να είναι έξι, καθώς το ματς του Βόλου με τον Πανσερραϊκό αναβλήθηκε.
Η έβδομη αγωνιστική έχει το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ, αντίστοιχα. Και σ’ αυτά τα δύο «διπλά» θα στηριχτούμε αυτήν την εβδομάδα, συν δύο «άσους».
Τόσο ο ΠΑΣ, όσο και ο ΟΦΗ έχουν δείξει ότι μπορούν να δυσκολέψουν τους «μεγάλους». Και περισσότερο η ομάδα της Κρήτης που έχει νικήσει στο γήπεδο της Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ ο ΠΑΣ πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα δικά του «μεγάλα» παιχνίδια εντός έδρας. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στα Γιάννινα, πέρσι είχε την ισοπαλία 2-2, ενώ είχε προηγηθεί 2-0, αλλά είναι εμφανές ότι φέτος είναι πολύ διαφορετική ομάδα. Σκοράρει εύκολα και έχει πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά, ενώ έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. Η δε ΑΕΚ δείχνει μέχρι στιγμής να κερδίζει πιο εύκολα εκτός, παρά εντός έδρας. Με τον Ατρόμητο ήταν το πρώτο ματς που κέρδισε στην Νέα Φιλαδέλφεια, σε ματς- θρίλερ. Δεν τους περιμένουν εύκολα παιχνίδια, αλλά έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια για καλό ροτέισον, με πιο ποιοτικές επιλογές σε μία δύσκολη εβδομάδα με τους συνεχόμενους αγώνες για ΟΦΗ και ΠΑΣ.
Τους «άσους» θα αναζητήσουμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο Περιστέρι. Ο Άρης με τον Μάντζιο στον πάγκο του έχει δύο νίκες εντός έδρας, η Κηφισιά δέχεται εύκολα γκολ και πιθανότατα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν σημειώνοντας και περισσότερα από ένα γκολ. Με μεγαλύτερο ρίσκο είναι ο «άσος» του Ατρόμητου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που έχει παρουσιάσει δείγματα καλής ομάδας. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δείχνουν πλέον σαφή δείγματα βελτίωσης, «καίγονται» για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μπορούν να τα καταφέρουν.
Στην Λαμία, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στο ματς με τον Παναιτωλικό, ωστόσο καλό είναι να αποφύγει κανείς το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι αν άξιζε ένα ρίσκο, αυτό είναι η ισοπαλία (έχουν από τρεις μέχρι τώρα).
Αφήσαμε τελευταίο το ντέρμπι. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θέλουν πολύ το αποτέλεσμα, προέρχονται από νίκες με μεγάλα σκορ και ειδικά ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε εκτεταμένο ροτέισον, αλλά και ο Λουτσέσκου έχει κάνει αλλαγές στα τελευταία παιχνίδια και μπορούν να έχουν «φρέσκους» παίκτες στο γήπεδο. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο «άσος», υπάρχουν προϋποθέσεις για το 2-3 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΦΗ- ΑΕΚ 2
ΑΡΗΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ 1 & OVER 1,5
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr