Μπαλαντέρ

«Ασοι» με ειδικά στοιχήματα για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 19:15

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ…

«Ασοι» με ειδικά στοιχήματα για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, όχι όμως για όλες τις ομάδες. Την Κυριακή κλείνουν οι δύο εκκρεμότητες της πρώτης αγωνιστικής, με τους αγώνες ΑΕΚ- Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός- Ατρόμητος και θα μείνει μία για τη συνέχεια, το παιχνίδι του Βόλου με τον Πανσερραϊκό.
Και τα δύο ματς έχουν φαβορί, τους γηπεδούχους, όχι όμως και τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Διότι, μπορεί ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός να έχουν μαζέψει τους ίδιους βαθμούς και να είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, η ομάδα του Περιστερίου όμως έχει καλύτερη εικόνα και προοπτική. Για τον Παναιτωλικό πάντως υπάρχει ένα ερωτηματικό: Πως θα εμφανιστεί μετά την αλλαγή προπονητή και την παρουσία του έμπειρου Πετράκη στον πάγκο του.
Σε κάθε περίπτωση, το «πρέπει» για τους γηπεδούχους είναι μεγάλο. Η ΑΕΚ είναι στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός στο -6 και στόχος είναι να βρίσκονται στο -5 και -3, αντίστοιχα με τη συμπλήρωση ίδιων αγώνων μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες και ο Παναθηναϊκός από το ταξίδι από το Ισραήλ. Και οι δύο έχουν ρόστερ για ροτέισον, ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν. Οι αποδόσεις των «άσων» είναι απογοητευτικές και γι’ αυτό έψαξα να βρω εναλλακτικές από ειδικά στοιχήματα. Στην Νέα Φιλαδέλφεια, το να σκοράρει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα. Στο γήπεδο της η «Ένωση» έχει μόλις μία νίκη και θα μπει αποφασισμένη να «καθαρίσει» το ματς και είναι πιθανό να σκοράρει και στα δύο 45λεπτα. Σε καλή απόδοση είναι και το over 2,5 κάρτες για τον Παναιτωλικό (έχει μ. ο., δύο ανά παιχνίδι). Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει τα δύο τελευταία ματς, που ήταν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και υπολογίζοντας και την κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, θα επιλέξω τον «άσο» σε συνδυασμό με το under 3,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΑΕΚ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ,
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER 2,5 ΚΑΡΤΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 & UNDER 3,5

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr