Μπαλαντέρ

Τα γκολ σε Δουβλίνο, Άμστερνταμ

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 09:00

Το κρίσιμο τετραήμερο για τις πιθανότητες της Εθνικής ομάδας να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του EURO ξεκινάει από το Δουβλίνο και τον αγώνα με την Ιρλανδία.

Τα γκολ σε Δουβλίνο, Άμστερνταμ

Μπάμπης Παπάζογλου

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση, για την ομάδα του Πογέτ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Θέλει πάση θυσία νίκη και να μην κερδίσει η Ολλανδία την Γαλλία, ώστε να παίξει το μεγάλο ματς με τους «οράνιε» την Δευτέρα. Το παιχνίδι μόνον εύκολο δεν είναι, καθώς οι Ιρλανδοί ανεξάρτητα του στόχου, πάντα τα δίνουν όλα για το αποτέλεσμα. Στην έδρα τους έχουν μία νίκη, επί του αδύναμου Γιβραλτάρ και δύο οριακές ήττες από Γαλλία (0-1) και Ολλανδία (1-2). Με τους Ολλανδούς προηγήθηκαν γρήγορα και δέχθηκαν και στα δύο ματς τα καθοριστικά γκολ, στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Για την Εθνική θα είναι τεστ να καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, διότι γκολ μπορεί να βρει. Και λογικά, αν καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, θα το κάνει σε ένα ματς που δε θα «ανοίξει» πολύ. Το 2-3 γκολ έχει πολλές πιθανότητες και έχει ικανοποιητική απόδοση.
Στο ντέρμπι του ομίλου, η Ολλανδία με νίκη φτάνει κοντά στο στόχο της που είναι η πρόκριση, η δε Γαλλία με αποτέλεσμα «κλειδώνει» οριστικά την πρώτη θέση. Με το υπέρ της 4-0 του αγώνα στην έδρα της, έχει και την ισοβαθμία, αφού είναι πολύ δύσκολο να χάσει με τέτοια διαφορά απόψε. Παιχνίδι που σε κάθε περίπτωση μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το G/G δείχνει πολύ καλή επιλογή.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ G/G

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr