Μπαλαντέρ

Ευρωπαϊκές προκλήσεις

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 00:10

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ευρωπαϊκές προκλήσεις

Η κρίσιμη τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ κρύβει δύσκολα παιχνίδια και μεγάλες προκλήσεις για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και για τον ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ τη δυνατότητα να εξασφαλίσει οριστικά την πρόκριση και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Με νίκες θα βρεθούν στην κορυφή των δικών τους ομίλων ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και θα μπει πολύ δυνατά στην πρόκριση και ο Ολυμπιακός. Η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη, ακόμη περισσότερο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που παίζουν στην Αγγλία και την Γαλλία, αντίστοιχα. Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πρώτα θα γίνουν οι αγώνες Ρεν- Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ- Αμπερντίν. Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα και μετά την ήττα στην Λεωφόρο από τους Γάλλους ψάχνουν το «διπλό». Η Ρεν έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της με εξαίρεση το ματς του ομίλου με την Μακάμπι Χάιφα! Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σκοράρει, οπότε το G/G έχει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί. Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αν και η Αμπερντίν θα παίξει ελεύθερα και μπορεί αυτό να την κάνει πιο επικίνδυνη. Σημειώστε ότι στην Σκωτία έχει κερδίσει εκτός έδρας την Ρέιντζερς. Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί και ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 1,5, έχει μεγάλη τύχη.

Αργότερα, θα μπουν στη «μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Η «Ένωση» υποδέχεται την Μαρσέιγ και θέλει την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στην προηγούμενη επίσκεψη της στη χώρα μας, η γαλλική ομάδα έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει κερδίσει εκτός Μασσαλίας γενικά φέτος και έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική η απόδοση του «άσου», ακόμη και η διπλή ευκαιρία (1Χ), δεν είναι άσχημη. Ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ, αλλά κέρδισε στο πρώτο ματς την Γουέστ Χαμ 2-1, στο Λονδίνο έχει τρία σερί «διπλά» με την Άρσεναλ και μία ήττα από την Τότεναμ, την οποία κέρδιζε 2-1 στο ημίχρονο. Κρατάμε το ότι σκοράρει στην Αγγλία και ότι η Γουέστ Χαμ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, με εξαίρεση το ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το G/G είναι ελκυστικό.

ΠΑΟΚ- ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 1 & Over 1,5
ΡΕΝ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G
ΑΕΚ- ΜΑΡΣΕΪΓ 1Χ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr