Μπαλαντέρ

Αντίδραση στον Βόλο

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 11:48

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αντίδραση στον Βόλο

Μετά τις νίκες του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς και του Αστέρα Τρίπολης επί του Πανσερραϊκού, που δικαίωσαν τη χθεσινή επιλογή των «άσων», το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση στο Πανθεσσαλικό μετά τη βαριά ήττα στο Φράιμπουργκ, στην περιφέρεια κερδίζει χωρίς να δέχεται γκολ, ενώ ο Βόλος που προέρχεται από τη μεσοβδόμαδα νίκη επί του Πανσερραϊκού καλείται να αντιμετωπίσει κούραση και απουσίες. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί και μπορούμε να συνδυάσουμε το «διπλό» από ημίχρονο ή με το under 4,5 γκολ. Αντίδραση ψάχνει και ο Παναθηναϊκός μετά τις ήττες από Άρη και Βιγιαρεάλ, απέναντι στον ΟΦΗ που προβληματίζει το τελευταίο διάστημα. Κι εδώ μπορεί να συνδυαστεί ο «άσος» με το under 4,5 γκολ. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ, γι’ αυτό θα επιλέξω το να σκοράρουν και οι δύο.
Στα αυριανά ματς, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει μία ακόμη νίκη στην Τούμπα, όπου υποδέχεται την Λαμία. Όλες οι νίκες του εντός έδρας είναι από ημίχρονο και είναι με δύο ή και περισσότερα γκολ. Στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ είναι το φαβορί απέναντι στον Άρη, αλλά με πολύ χαμηλή την απόδοση του «άσου». Ελκυστικές οι επιλογές του «άσου» σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ, με ρίσκο, αλλά καιν καλή απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΟΛΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΦΗ 1 & UNDER 4,5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G
ΠΑΟΚ- ΛΑΜΙΑ 1 & OVER 2,5
ΑΕΚ- ΑΡΗΣ 1 & OVER 1,5

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr