Μπαλαντέρ

Δοκιμασίες και γκολ στην Λαμία

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 - 11:10

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ

Δοκιμασίες και γκολ στην Λαμία

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας λόγω της αποχής των διαιτητών, με την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, αλλά χωρίς κόσμο στα γήπεδα, μετά τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση.
Χθες, η Κηφισιά νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς με πολλά γκολ (4-2) και το πρόγραμμα συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια σήμερα και δύο αύριο, με τους διεκδικητές του τίτλου να παίζουν εκτός έδρας. Ο Άρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ που έχει νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Ισπανό Μελ. Οι γηπεδούχοι νίκησαν τον Παναθηναϊκό στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, ο ΟΦΗ δεν έχει νίκη στα τελευταία ματς και δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Είναι ένα ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί με το νέο προπονητή, συνήθως μία τέτοια αλλαγή έχει καλά αποτελέσματα στο επόμενο παιχνίδι, αλλά δε θα είναι εύκολο. Πιθανό το 2-3 γκολ. Ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, που έχει χάσει όλα τα ματς στην έδρα του απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν σημαντικές απουσίες (Ζίβκοβιτς, Τάισον), αν και το ροτέισον του Λουτσέσκου αποδίδει μέχρι στιγμής. Δοκιμασία για τους Θεσσαλονικείς, παραμένουν όμως το φαβορί. Στην Λαμία, που υποδέχεται τον Βόλο, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για G/G. Εμφανίζεται στα ματς της Λαμίας, το ίδιο και για τους φιλοξενούμενους και πολλά γκολ είχε και το ματς του πρώτου γύρου (2-2). Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι με τον Ίλιτς στον πάγκο τους, αλλά δυσκολεύονται να κερδίσουν και δέχονται εύκολα γκολ. Οι «πράσινοι» κερδίζουν τέτοια παιχνίδια μέχρι τώρα και έχουν τον πρώτο λόγο.
Στα αυριανά ματς περιμένουμε νίκες τόσο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, όσο και του Ολυμπιακού στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό, σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ. Θα επανέλθουμε όμως και αύριο με τους δύο αυτούς αγώνες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΜΙΑ- ΒΟΛΟΣ G/G
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΌΛΗΣ- ΠΑΟΚ 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2
ΑΡΗΣ- ΟΦΗ 2-3 ΓΚΟΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr