Μπαλαντέρ

Για σερί και αντίδραση

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 08:55

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα δύο σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Για σερί και αντίδραση

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα δύο παιχνίδια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Αρης μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ θέλει νέο τρίποντο στο γήπεδο του, αυτήν τη φορά με αντίπαλο την Λαμία, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζουν συνήθως χωρίς να δέχονται γκολ, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς τρίποντο για πέντε ματς. Ο Άρης είναι το ξεκάθαρο φαβορί και ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με το under 4,5 γκολ, που ανεβάζει την απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό και ψάχνει αντίδραση απέναντι στον φορμαρισμένο Βόλο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σημαντική νίκη στην Λαμία, με τον Λόπεθ στον πάγκο τους είναι πολύ αποτελεσματικοί και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις, κοιτάζοντας πλέον την εξάδα. Οι «πράσινοι«» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έχασαν και στο Περιστέρι, έχουν τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και αρκετές απουσίες. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και με ρίσκο, η απόδοση σε συνδυασμό με το «διπλό» είναι εξαιρετική.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΗΣ- ΛΑΜΙΑ 1 & UNDER 4,5

ΒΟΛΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr