Μπαλαντέρ

Φαβορί και γκολ στο ντέρμπι

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 11:05

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Φαβορί και γκολ στο ντέρμπι

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και άλλα τέσσερα παιχνίδια.
Η ΑΕΚ με νίκη θα ανέβει στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός με τρίποντο θα ξεφύγει πέντε βαθμούς και είναι ένα ανοιχτό ματς σε όλα τα αποτελέσματα. Τέτοια παιχνίδια έχουν πολλές φορές 2-3 γκολ, το οποίο εμφανίστηκε και στα δύο ντέρμπι που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και έχει πάντα απόδοση που σχεδόν διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.
Τα φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την απόδοση του «άσου» να είναι πολύ χαμηλή. Πιθανός και ο «άσος» από ημίχρονο, αλλά και το over 2,5 γκολ σε συνδυασμό με την νίκη του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες και θα αντιμετωπίσουν στην Καισαριανή την Κηφισιά, η οποία έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η απόδοση του «διπλού» δεν είναι δελεαστική, μπορεί όμως να συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ.
Στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Άρη υπολογίζουμε και τη βελτιωμένη εικόνα των γηπεδούχων και ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν απουσίες και έχουν στόχο το Κύπελλο (ακολουθεί ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ). Πιθανό να πάρουν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι. Και στην Τρίπολη, στον αγώνα του Αστέρα με τον Βόλο, θα προτιμήσουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1/1
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & OVER 1,5
ΑΕΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1Χ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΒΟΛΟΣ G/G

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr