Μπαλαντέρ

Οι προκρίσεις θέλουν γκολ

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 09:05

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι προκρίσεις θέλουν γκολ

Με τους επαναληπτικούς για την πρόκριση στα προημιτελικά και το πρώτο ματς ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ στη φάση των «οχτώ» συνεχίζεται το Κύπελλο, με τα περισσότερα παιχνίδια να είναι ανοιχτά μετά τους πρώτους αγώνες.
Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός και Άρης- ΑΕΚ. Τα πρώτα ματς έληξαν ισόπαλα και όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και παράταση και πέναλτι. Απουσιάζουν σημαντικοί επιθετικοί (Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Ιωαννίδης, Γκαρσία), αλλά οι προκρίσεις θέλουν… γκολ. Είναι πιθανό να γίνουν κλειστά παιχνίδια, αλλά ένα γκολ θα αλλάξει τα πάντα. Βασική επιλογή και στους δύο αγώνες είναι το 2-3 γκολ. Στο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ, η ομάδα του Ηρακλείου είναι το απόλυτο φαβορί με «προίκα» το 3-1 του πρώτου αγώνα. Ματς που προσφέρεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Προϋποθέσεις για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υπάρχουν και στην αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου έχει το προβάδισμα με το 3-2 του πρώτου αγώνα, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για μία μεγάλη πρόκριση.
Σε ό,τι αφορά στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί και θέλουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση από σήμερα. Το «διπλό» σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ είναι μία καλή επιλογή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΠΑΟΚ 2 & OVER 1,5- 1.58
ΑΡΗΣ- ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.95
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.98
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΟΦΗ G/G -1.72

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr