Μπαλαντέρ

Φαβορί με συνδυασμό γκολ

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 09:04

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Φαβορί με συνδυασμό γκολ

Η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό, τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με τον Βόλο και τον Ατρόμητο, αντίστοιχα και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο.
Μετά το χθεσινό «δύο στα δύο» με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού και το G/G στο ματς της Λαμίας με την Κηφισιά ελπίζουμε να πάμε και σήμερα ταμείο ποντάροντας στα φαβορί, σε συνδυασμό με γκολ.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, η ήττα από τον Άρη αποδεικνύεται κακή παρένθεση και αναμένεται να πάρει ένα ακόμη τρίποντο. Ο Βόλος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, θέλει αποτελέσματα, αλλά δύσκολα θα το πετύχει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνήθως κερδίζει και με πολλά γκολ. Η επιλογή του «διπλού» με το over 1,5 γκολ ανεβάζει την απόδοση.
Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, άλλωστε δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα και έχει αρκετές σε παιχνίδια που δεν είναι ντέρμπι. Ο Ατρόμητος έχει το εκπληκτικό αήττητο σερί των 13 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και επίσης θέλει αποτέλεσμα στην προσπάθεια να μπει στην εξάδα. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, το «διπλό» μπορεί να συνδυαστεί με το under 4,5 γκολ.
Ο Παναθηναϊκός με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον Αστέρα, ο οποίος είναι στην εξάδα και εκτός έδρας έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» κερδίζουν όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο τους που δεν είναι ντέρμπι και ο «άσος» μπορεί να συνδυαστεί με το under 4,5 γκολ, καθώς έχει απουσίες και προέρχεται από τον αγώνα Κυπέλλου, που πήγε στην παράταση.
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που ο Άρης συνεχίζει στο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός είναι τέταρτος και η διαφορά τους είναι στους πέντε βαθμούς. Έχουν και οι δύο κούραση από τα ματς Κυπέλλου που πήγαν στα πέναλτι, έχουν απουσίες και είναι ένας αγώνας που όλα μπορούν να συμβούν. Η βασική επιλογή είναι το 2-3 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΟΛΟΣ- ΠΑΟΚ 2 & OVER 1,5- 1.58
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 & UNDER 4,5- 1.58
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΕΚ 2 & UNDER 4,5- 1.77
ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr