Μπαλαντέρ

«Άσος» και G/G

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 11:24

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

«Άσος» και G/G

Με τρεις αγώνες ξεκινάει σήμερα η 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, που θα ολοκληρωθεί αύριο.
Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λαμία και «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς βρίσκεται οριακά πάνω από την τελευταία θέση. Προέρχεται από τη νίκη στο Κύπελλο επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έχει τον επαναληπτικό σε λίγες ημέρες, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι, την περασμένη εβδομάδα συνέτριψαν την Κηφισιά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Παναιτωλικός δεν έχει πολλά περιθώρια και έστω και δύσκολα αναμένεται να πάρει το ματς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός μετά από δύο συνεχόμενα «διπλά», τα πρώτα του στο πρωτάθλημα, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο γήπεδο του, όπου έχει δύο σερί ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σε δύσκολη θέση και υπό πίεση ο Βόλος, που έχει έξι αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς τρίποντο. Πολύ πιθανό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ίδια θα είναι η επιλογή και στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι δέχονται πολύ εύκολα γκολ (χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα), οι φιλοξενούμενοι προέρχονται εκτός έδρας από το εντυπωσιακό 4-0 επί του Παναιτωλικού και δύσκολα θα χάσουν στην Καισαριανή.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση αύριο. ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμένεται να κερδίσουν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα, πιθανότατα από ημίχρονο, αμφίρροπο είναι το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο, με πιθανή την ισοπαλία, ενώ στο ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός, η βασική επιλογή είναι το 2-3 γκολ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1- 2.27
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΒΟΛΟΣ G/G- 2.02
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΡΗΣ G/G- 1.81

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr