Μπαλαντέρ

Νίκες από ημίχρονο, γκολ στο ντέρμπι

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 10:57

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Νίκες από ημίχρονο, γκολ στο ντέρμπι

Η 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Όποια από τις δύο ομάδες νικήσει θα μείνει μόνη στην κορυφή και θα αποκτήσει και απόσταση τριών βαθμών από την αντίπαλο της. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι η ώρα να το αποδείξει και στα ντέρμπι κορυφής που θα γίνουν στο γήπεδο του, καθώς θα υποδεχθεί και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ισοπαλίες στα ντέρμπι που έχει δώσει με τον Τερίμ στον πάγκο του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πολύ πιθανό το 2-3 γκολ, που εμφανίζεται στα περισσότερα ντέρμπι.
Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός παίζουν εντός έδρας με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα και θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Είναι τα απόλυτα φαβορί και περιμένουμε να επικρατήσουν από ημίχρονο. Πολύ ανοιχτό και αμφίρροπο είναι το ματς ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν στην Τρίπολη, αλλά πλέον έχουν τρία συνεχόμενα τρίποντα, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στην Λεωφόρο στο Κύπελλο και έχουν και τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα. Υπάρχει μπόλικη ισοπαλία στο παιχνίδι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ- ΟΦΗ 1/1- 1.65
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1/1- 1.58
ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr