Μπαλαντέρ

Τα φαβορί και τα γκολ στο ντέρμπι

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 11:42

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους σημερινούς αγώνες της Σούπερ Λιγκ

Τα φαβορί και τα γκολ στο ντέρμπι

Η 21η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε παιχνίδια και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ελληνικό clasico στη Λεωφόρο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρουν συνεχώς (18 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις) και είναι το φαβορί. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Τρίπολη έμειναν έξι βαθμούς μακριά από την εξάδα, αποκλείστηκαν στο Κύπελλο και θέλουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να επικρατήσει και συνήθως δεν αρκείται στο ένα γκολ. Η δεύτερη ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχει ένα σερί νικών σε παιχνίδια, που δεν είναι ντέρμπι και συνήθως δε δέχεται και γκολ. Ο Αστέρας μετά από ένα σερί αποτελεσμάτων εκτός έδρας, έχει δύο συνεχόμενες ήττες και δεν έχει αποτέλεσμα απέναντι στους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας. Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ σε ματς που μπορεί να έχει και αρκετά γκολ.
Ο ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ψάχνει αντίδραση απέναντι στην ουραγό Κηφισιά, που πάει στο Ηράκλειο με νέο προπονητή, τον Μπράτσο. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά είναι πιο ελκυστικό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ο επίσης ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα «καίγεται» για το τρίποντο απέναντι στην Λαμία, που αν νικήσει μπορεί να βρεθεί στην εξάδα, αν ηττηθεί ο Αστέρας. Αμφίρροπο ματς, καλό είναι αν το αποφύγουμε, αν πρέπει να ποντάρουμε κάτι, θα παίρναμε το ρίσκο του «άσου».
Στο ντέρμπι, όλα είναι ανοιχτά. Και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μη μείνουν κι άλλο πίσω στην κούρσα του τίτλου, η ισοπαλία θα μοιάζει με… μικρή ήττα αν κερδίσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Και οι δύο ψάχνουν την πρώτη νίκη σε επίπεδο κορυφής και πρόσφατα είχαν δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο, ενώ το ματς του πρώτου γύρου διακόπηκε στο 1-1. Μόνιμη επιλογή μας είναι το 2-3 γκολ σε τέτοιους αγώνες και έχει επιβεβαιωθεί στα περισσότερα ντέρμπι φέτος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 & OVER 2,5- 1.80
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ 2 & OVER 1,5- 1.67
ΟΦΗ- ΚΗΦΙΣΙΑ G/G- 1.74
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr