Μπαλαντέρ

Νίκη Παναθηναϊκού, γκολ στην Τούμπα

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 11:25

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους τέσσερις σημερινούς αγώνες της Σούπερ Λιγκ

Νίκη Παναθηναϊκού, γκολ στην Τούμπα

Η 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, αλλά και τα σημαντικά ματς στην Λαμία και την Καισαριανή.
Στην Τούμπα θα αναμετρηθούν ο πρώτος ΠΑΟΚ με τη δεύτερη ΑΕΚ. Και οι δύο είναι φορμαρισμένοι και το κίνητρο είναι μεγάλο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να ξεφύγουν με πέντε βαθμούς διαφορά, οι φιλοξενούμενοι να βρεθούν στην κορυφή. Από πέρσι, η ΑΕΚ δείχνει να έχει πάρει τον «αέρα» του ΠΑΟΚ, αλλά φέτος οι Θεσσαλονικείς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σκοράρουν συνεχώς (19 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις), εσχάτως βρίσκει εύκολα το γκολ και η ΑΕΚ με τον φορμαρισμένο Πόνσε, ενώ έχει επιστρέψει και ο Γκαρσία. Είναι ματς που έχει και ισοπαλία και G/G, ο διαιτητής Αγκάγιεφ βγάζει εύκολα κάρτες, η δική μας επιλογή θα είναι το 2-3 γκολ, που δίνει πάντα εξαιρετική απόδοση.
Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στις Σέρρες και περιμένουμε ότι θα πάρει το τρίποντο, αν και ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα που μπορεί να του βάλει δύσκολα. Η ομάδα του Γκαρσία δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία του παιχνίδια εντός έδρας, αλλά αρκετές ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» δεν έχουν νίκη στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ωστόσο τέτοια ματς συνήθως τα «καθαρίζουν». Η επιλογή είναι το «διπλό» σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ.
Τα άλλα δύο ματς της αγωνιστικής είναι αμφίρροπα. Κηφισιά και Βόλος παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία και στον πάγκο των γηπεδούχων είναι ο Μπράτσος, ο οποίος δούλευε στον Βόλο. Το ντεμπούτο του στο Ηράκλειο ήταν εντυπωσιακό, με τη νίκη επί του ΟΦΗ. Η Κηφισιά δεν έχει νικήσει στο γήπεδο της το 2024, το ίδιο και ο Βόλος συνολικά, με τελευταίο τρίποντο αυτό στην Λαμία. Αγώνας με μπόλικη ισοπαλία, αλλά και πιθανότητες για G/G.
Ντέρμπι είναι και αυτό στην Λαμία ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και τον Αστέρα, που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την έκτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις συνεχόμενες νίκες, ο Αστέρας έχει τρεις σερί ήττες εκτός έδρας, αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάρει αποτέλεσμα. Κι εδώ υπάρχουν προϋποθέσεις να σκοράρουν οι δύο ομάδες, αλλά θα προτιμήσουμε την ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 & OVER 1,5- 1.74
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.97
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΒΟΛΟΣ X- 3.25
ΛΑΜΙΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΌΛΗΣ X- 3.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr