Μπαλαντέρ

ΑΕΚ και 2-3 γκολ στην Τούμπα

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 10:53

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ και 2-3 γκολ στην Τούμπα

Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος, στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ματς που δε σκόραραν μετά από 20 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με νίκη θα διατηρήσουν την απόσταση από την ΑΕΚ και θα ξεφύγουν τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη επί της Φερεντσβάρος στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, θέλουν πάση θυσία αποτέλεσμα, καθώς με νίκη θα μειώσουν σίγουρα την απόσταση από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ενώ με ήττα θα απομακρυνθούν πολύ από τις πρώτες θέσεις. Παράλληλα, ψάχνουν το πρώτο τρίποντο σε ντέρμπι διεκδικητών τίτλου φέτος. Πολύ πιθανό το 2-3 γκολ, που πάντα έχει καλή απόδοση και συνήθως επιβεβαιώνεται σε τέτοιους αγώνες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά και με νίκη και σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή. Τους τελευταίους μήνες «καθαρίζει» εύκολα τέτοια ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια, συνήθως και με πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν ένα καλύτερο πρόσωπο με τον Μπράτσο στον πάγκο τους και έχουν βελτιωθεί αμυντικά (στον αγώνα με τον Βόλο δε δέχθηκαν γκολ μετά από 13 παιχνίδια). Η πρόταση θα είναι η νίκη της ΑΕΚ από ημίχρονο, σε συνδυασμό με το over 2,5.

Στο Πανθεσσαλικό το ματς του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ σημαντική στη «μάχη» των τελευταίων θέσεων. Οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν εντός έδρας από τον Νοέμβριο, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τρίποντο μακριά από την έδρα τους. Παιχνίδι που καλό είναι να αποφύγουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει μπόλικη ισοπαλία. Στα παιχνίδια της Δευτέρας (ΟΦΗ- Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός), οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΑΕΚ- ΚΗΦΙΣΙΑ 1/1 & OVER 2,5- 1.86
ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.92
ΒΟΛΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ- 3.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr