Μπαλαντέρ

Περνάει η ΑΕΚ από την Λαμία

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 11:47

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Περνάει η ΑΕΚ από την Λαμία

Η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα με δύο παιχνίδια και θα ολοκληρωθεί αύριο.
Στην Λαμία η τοπική ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, προέρχεται από την ισοπαλία στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες πάνω από ένα ημίχρονο και είναι κοντά στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση, ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση την περασμένη εβδομάδα και έχει σταματήσει τις απώλειες σε τέτοια ματς. Απουσιάζουν οι δύο βασικοί σέντερ φορ των ομάδων (Καρλίτος, Γκαρσία) και φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι που μπορούν να κερδίσουν από ημίχρονο και σε συνδυασμό με το over 1,5, που έχει εξαιρετική απόδοση.
Στις Σέρρες θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που είναι στην ίδια θέση και προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Ο Πανσερραϊκός υπέστη βαριά ήττα στο Ηράκλειο, είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και στο γήπεδο του δεν έχει κερδίσει μέσα στο 2024, ο δε Ατρόμητος έχει πέντε συνεχόμενες ήττες. Και οι δύο είναι σε απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, αλλά χρειάζονται βαθμούς. Πολύ πιθανή η ισοπαλία.
Για τα υπόλοιπα ματς θα αναφερθούμε αναλυτικά αύριο. Περιμένουμε νίκες των φαβορί (Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) σε συνδυασμό με το over 1,5, καθώς η απόδοση είναι χαμηλή, ενώ στα Γιάννινα (ΠΑΣ- ΟΦΗ) υπάρχει και G/G και ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΜΙΑ- ΑΕΚ 2/2 & OVER 1,5- 2.25
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ- 3.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr