Μπαλαντέρ

Νίκες με γκολ στο φινάλε

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 10:28

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Νίκες με γκολ στο φινάλε

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19.30 και υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί σε ορισμένους αγώνες, αλλά και ορισμένα αμφίρροπα ματς.

Το ντέρμπι γίνεται στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν αμέσως μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, με το Κύπελλο να είναι βασικός στόχος, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μείνουν πρώτοι στη βαθμολογία και έχουν ξεκάθαρα το προβάδισμα για το τρίποντο. Η απόδοση του «διπλού» είναι πολύ χαμηλή και θα το συνδυάσουμε το over 1,5 γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Απόλυτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σερί νικών με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους και αναμένεται να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο. Κι εδώ ο «άσος» προσφέρεται σε χαμηλή τιμή και θα τον συνδυάσουμε από ημίχρονο και με over 2,5 γκολ. Ο ΠΑΟΚ πάει στην Λαμία, η οποία θα γιορτάσει την πρώτη της παρουσία στα πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς δίνουν τον τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα τους και έστω και δύσκολα παίρνουν αυτό που θέλουν. Και σ’ αυτό το ματς ο συνδυασμός θα είναι το «διπλό» με το over 1,5 γκολ.

Αυτή είναι η βασική τριάδα που έχουμε επιλέξει σήμερα από τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό περιμένουμε νίκη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ, είναι ελκυστικός ο «άσος» του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο, ενώ το G/G, να σκοράρουν δηλαδή και οι δύο ομάδες έχουμε ξεχωρίσει στις αναμετρήσεις Κηφισιά- Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός- Αστέρας Τρίπολης.


ΑΡΗΣ- ΑΕΚ 2 & OVER 1,5- 1.68
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΒΟΛΟΣ 1/1 & OVER 2,5- 1.90
ΛΑΜΙΑ- ΠΑΟΚ 2 & & OVER 1,5- 1.50
ΟΦΗ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 & OVER 1,5- 1.74
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G- 1.78
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1- 2.02
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G- 1.80

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr