Μπαλαντέρ

Τα γκολ στα πλέι οφ

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 11:26

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

Τα γκολ στα πλέι οφ

Με τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο κυρίως στα δύο ντέρμπι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο.
Είναι μία αγωνιστική που μπορεί να διαφοροποιήσει πολύ τα δεδομένα στη «μάχη» του τίτλου, ειδικά με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι, οι φιλοξενούμενοι τέταρτοι, η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς και καταλαβαίνει κανείς τη σημασία της νίκης. Με «άσο», η ΑΕΚ ξεφεύγει και ο Ολυμπιακός θα μείνει πια πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου, με «διπλό», οι διαφορές στην κορυφή θα είναι πλέον πολύ μικρές και το πρωτάθλημα θα πάρει «φωτιά». Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί το 2-3 γκολ σε πολύ καλή απόδοση.
Πολύ σημαντικό είναι και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» με νίκη θα είναι σίγουρα δεύτεροι και θα ανέβουν ξανά στην κορυφή αν χάσει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση αν κερδίσει και δεν κάνει το ίδιο η ΑΕΚ. Ο ηττημένος όμως μπορεί να βρεθεί τέταρτος αν κερδίσει ο Ολυμπιακός (ο ΠΑΟΚ σε ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους». Και σ’ αυτό το ζευγάρι, οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα τελευταία παιχνίδια και είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Αντίθετα, χωρίς άγχος πάνε στο δικό τους παιχνίδι Άρης και Λαμία. Με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους που μπήκαν καλά στα πλέι οφ με τη νίκη στην Τούμπα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ελκυστική, πάντως, είναι η επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΠΑΟΚ G/G- 1.77
ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.95
ΑΡΗΣ- ΛΑΜΙΑ G/G- 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr