Μπαλαντέρ

Το σερί του Βόλου

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 11:58

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ

Το σερί του Βόλου

Η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ. Μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών, θα μένουν από τρία για κάθε ομάδα μέχρι το φινάλε και καταλαβαίνει κανείς πόσο κρίσιμο είναι πλέον κάθε ματς για όσες δίνουν τη μάχη της παραμονής.
Το ντέρμπι της ουράς γίνεται στην Καισαριανή ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναιτωλικό. Η επιλογή μας αφορά δύο άλλα παιχνίδια, αυτά στον Βόλο και στις Σέρρες. Στο Πανθεσσαλικό η εντυπωσιακός Βόλος, που έχει κάνει το «τρία στα τρία» (μοναδική ομάδα σε πλέι οφ και πλέι άουτ με το απόλυτο) υποδέχεται τον Ατρόμητο που έχει κίνητρο την πρώτη θέση. Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων, που είναι στην καλύτερη περίοδο από το ξεκίνημα της σεζόν και θα ποντάρουμε στον «άσο», που σε μεγάλο βαθμό- αν όχι απόλυτο- τους εξασφαλίζει.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός και ο ΟΦΗ έχουν καταφέρει να είναι μακριά από τις τελευταίες θέσεις και ίσως αποδειχθούν αρκετοί και οι βαθμοί που έχουν μαζέψει. Μία ισοπαλία δεν θα είναι άσχημη για κανέναν και είναι ομάδες που έχουν γενικά αρκετές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα φέτος. Έχει ρίσκο η συγκεκριμένη επιλογή, αλλά έχει και πολύ καλή απόδοση. Στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ παίζει πλέον για τις μαθηματικές ελπίδες που του έχουν απομείνει απέναντι στον Αστέρα που έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια του. Αν ο ΠΑΣ το πιστεύει ακόμη έχει τύχη να πάρει το τρίποντο. Τέλος, στην Καισαριανή, το ντέρμπι της Κηφισιάς με τον Παναιτωλικό είναι πολύ ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, με μεγάλη η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΒΟΛΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1- 1.81
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΟΦΗ Χ- 3.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr