Μπαλαντέρ

«Άσοι» από ημίχρονο και γκολ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 11:21

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

«Άσοι» από ημίχρονο και γκολ

Η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Με ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός έχει αναβληθεί λόγω των αγώνων των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια και απόψε θέλει να τα συνδυάσει με μία σημαντική νίκη επί του Άρη. Σημαντική γιατί θα την επαναφέρει στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα την επαναφέρει και στην κορυφή, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Θα χρειαστεί μία καλύτερη εμφάνιση από τους τρεις τελευταίους αγώνες της στα πλέι οφ, απέναντι στον Άρη, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, χωρίς να σκοράρει. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πλέον κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς γνωρίζουν πως θα τερματίσουν πέμπτοι στο φετινό πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι ο «άσος» από ημίχρονο, σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ και τον Άρη και θέλει να συνεχίσει το σερί, έχοντας το θεωρητικά πιο εύκολο έργο, αντιμετωπίζοντας την Λαμία, η οποία είχε κάνει την έκπληξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την ισοπαλία, που είχε αποσπάσει. Στα πλέι οφ όμως η ομάδα της Φθιώτιδας δυσκολεύεται πολύ, δεν έχει καταφέρει να πάρει πόντο και δέχεται και αρκετά γκολ. Περιμένουμε ότι οι «πράσινοι» θα μπουν δυνατά στο ματς για να πάρουν αυτό που θέλουν και θα επιλέξουμε τον «άσο» από ημίχρονο σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ.

ΑΕΚ- ΑΡΗΣ 1/1- OVER 1,5- 1.75
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1/1 & OVER 2,5- 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr