Μπαλαντέρ

Νίκες φαβορί και Πανσερραϊκού

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 10:48

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια πλέι οφ και πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Νίκες φαβορί και Πανσερραϊκού

Η χθεσινή ημέρα αποδείχθηκε καλή στοιχηματικά στην Σούπερ Λιγκ, με το G/G να επιβεβαιώνεται στους αγώνες ΟΦΗ- Βόλος και Ατρόμητος- Κηφισιά, ενώ δίναμε τύχη στον Παναιτωλικό να πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη και κατάφερε να κάνει το σημαντικό «διπλό».
Σήμερα θα γίνει το τελευταίο ματς της αγωνιστικής στα πλέι άουτ και οι τρεις αγώνες στα πλέι οφ. Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός που είναι σε καλή κατάσταση υποδέχεται τον απογοητευμένο ΠΑΣ Γιάννινα, που υποβιβάστηκε οριστικά. Ο «άσος»... πέφτει συνεχώς, αλλά παραμένει μία δυνατή επιλογή και θα τον προτιμήσουμε στο δελτίο μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στα πλέι οφ, περιμένουμε νέες νίκες των διεκδικητών του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Λαμία, η οποία ψάχνει τον πρώτο της πόντο στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Αυτήν τη φορά μάλιστα περιμένουμε ότι θα μπουν πιο συγκεντρωμένοι και δε θα χρειαστεί να κάνουν μία ακόμη ανατροπή. Δεδομένου ότι το «διπλό» προσφέρεται σε πολύ χαμηλή απόδοση, θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού από ημίχρονο.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Μπορεί στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο γήπεδο του αντίπαλου της να έμεινε στην ισοπαλία, με έναν αποκλεισμό στα πέναλτι στο Κύπελλο, αυτήν τη φορά όμως αναμένεται να επικρατήσει. Κι εδώ το «διπλό» έχει πολύ χαμηλή απόδοση και θα το συνδυάσουμε με το over 1,5 γκολ.

Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο. Πιο κουρασμένοι οι γηπεδούχοι, καθώς είχαν παράταση και πέναλτι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό τους, αναγκαίο το ροτέισον, με περισσότερες απουσίες ο Ολυμπιακός (Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι- Κωνσταντέλιας). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, καθώς με ήττα θα απομακρυνθούν κι από την τρίτη θέση, που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο κι ο ΠΑΟΚ για να μην μείνει τρίτος. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, πιθανό και το 2-3 γκολ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1- 1.60
ΑΕΚ- ΑΡΗΣ 2 & OVER 1,5 ΓΚΟΛ- 1.51
ΛΑΜΙΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2/2- 1.60
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ- 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr