Μπαλαντέρ

«Διπλά» και γκολ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 09:12

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

«Διπλά» και γκολ

Με την εμβόλιμη, έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ συνεχίζεται σήμερα η Σούπερ Λιγκ, που περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής στην Νέα Φιλαδέλφεια και τα εκτός έδρας παιχνίδια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τη θεωρητικά πιο εύκολη αποστολή στην Λαμία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμη βαθμό στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να αντιδράσει μετά τις ήττες από την Μπριζ και τον Ολυμπιακό. Η απόδοση του «διπλού» είναι πολύ χαμηλή και θα τη συνδυάσουμε με το G/G, καθώς η Λαμία μπορεί να σκοράρει, όπως έχει κάνει σε αρκετά παιχνίδια, παρά τις ήττες της.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο Μεντιλίμπαρ κάνει ροτέισον και θα επιστρέψουν αρκετοί βασικοί. Ο Άρης έχει συνεχόμενες ήττες και έχει χάσει και στα τρία ματς φέτος από τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και μπορεί να επικρατήσει με περισσότερα από ένα γκολ.
Στο ντέρμπι κορυφής όλα είναι ανοιχτά. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ξέρουν ότι η αποψινή νίκη μπορεί να είναι καθοριστική στη «μάχη» του τίτλου και ο ηττημένος, μπορεί να χάσει πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι. Είναι μεγάλο ρίσκο να πάει κανείς σε σημείο και θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ, που έχει αποδειχθεί μία πολύ πιθανή εξέλιξη σε τέτοια παιχνίδια και προσφέρεται πάντα σε καλή τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΜΙΑ- ΠΑΟΚ 2 & G/G- 2.90
ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & OVER 1,5 ΓΚΟΛ- 1.75
ΑΕΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr