Μπαλαντέρ

Νίκες για παραμονή

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 11:06

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Νίκες για παραμονή

Με την έκτη και προτελευταία αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα τα πλέι άουτ στην Σούπερ Λιγκ. Με τις ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό να αγωνίζονται εντός έδρας και να είναι τα απόλυτα φαβορί για να επικρατήσουν.
Ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, που έχει οριστικοποιήσει την παραμονή του. Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών με απόφαση της ΔΕΑΒ. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το τρίποντο με την απόδοση του «άσου» να είναι πολύ χαμηλή. Περιμένουμε ότι θα μπουν δυνατά για να πάρουν το «πάνω χέρι» και θα προτιμήσουμε τον «άσο» από ημίχρονο, που βελτιώνει την απόδοση, με το ανάλογο ρίσκο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κηφισιά που είναι στην πιο δύσκολη θέση φιλοξενεί τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα και ο «άσος» αναμένεται να περάσει. Κι εδώ η απόδοση είναι χαμηλή και θα συνδυάσουμε τη νίκη των γηπεδούχων με το over 1,5 γκολ. Η Κηφισιά είναι χωρίς νίκη εντός έδρας από τον Δεκέμβριο (το ματς με τον Βόλο το πήρε «στα χαρτιά»), αλλά το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό και είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλο της, που είναι και απογοητευμένος.
Ο Παναιτωλικός που επίσης κινδυνεύει, αλλά είναι την καλύτερη μοίρα, παίζει με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν έναν ακόμη βαθμό για να είναι σίγουροι σε ισοβαθμία με την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι θέλουν τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια και θέλουν πάση θυσία να κάνουν το αποφασιστικό βήμα σήμερα. Ο «άσος» που προσφέρεται σε καλύτερη τιμή σε σχέση με τους δύο αγώνες που προαναφέραμε και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας δεν έχει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία, ενώ ο ΟΦΗ θέλει έναν βαθμό για να είναι σίγουρος σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Κηφισιά. Δεν έχει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους και δύσκολα θα ηττηθεί.

ΒΟΛΟΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1/1- 1.75
ΚΗΦΙΣΙΑ & OVER 1,5 ΓΚΟΛ- 1.68
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1- 1.72
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΟΦΗ Χ2- 1.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr