Μπαλαντέρ

«Άσοι» και γκολ

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 11:14

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

«Άσοι» και γκολ

Με την όγδοη αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Το ντέρμπι γίνεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός έχει το πιο εύκολο έργο απέναντι στην Λαμία.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη θέλουν πάση θυσία τη νίκη και είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί. Ο Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει το ροτέισον, καθώς ακολουθεί την Μ. Πέμπτη ο πρώτος ημιτελικός του Κόνφερενς Λιγκ με την Άστον Βίλα στην Αγγλία. Η Λαμία έκανε την έκπληξη και πήρε τον πρώτο της βαθμό στα πλέι οφ, με την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα παίξει ελεύθερα. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι εύκολο στο τέλος της σεζόν να δίνει τρία ματς τέτοιου επιπέδου σε οχτώ ημέρες. Η απόδοση του «άσου» είναι πολύ χαμηλή και θα τον συνδυάσουμε από ημίχρονο, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» γρήγορα το ματς και είναι πιθανό και το over 2,5 γκολ.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είναι «με την πλάτη στον τοίχο» μετά την ισοπαλία με την Λαμία και θέλει οπωσδήποτε τρίποντο για να μπει δυνατά στο σερί των ντέρμπι που έχει στο γήπεδο του, αλλά και για να μην βρεθεί τέταρτος. Η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με νίκη απόψε ουσιαστικά «κλειδώνει» και τον φετινό τίτλο. Είναι πλέον το απόλυτο φαβορί, αλλά με ήττα, ο Παναθηναϊκός θα ξαναμπεί δυνατά στη διεκδίκηση με δικό του τρίποντο και την επόμενη αγωνιστική η «Ένωση» θα πάει στο Καραϊσκάκη για να παίξει με τον Ολυμπιακό. Με βάση την εικόνα των ομάδων στην τελευταία αγωνιστική, η ΑΕΚ δύσκολα θα χάσει κι έχει πολλές πιθανότητες το «διπλό». Όπως και το 2-3 γκολ, που αποτελεί σχεδόν πάντα τη βασική μας επιλογή και επιβεβαιώνεται σε πολλές περιπτώσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Παναθηναϊκός έχει την απογοήτευση μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά με νίκη μπορεί να ανατραπούν πάλι οι συσχετισμοί, αν η «Ένωση» δεν κερδίσει και ειδικά αν χάσει στην Τούμπα. Θέλει να βγάλει αντίδραση και στη Λεωφόρο, στα δύο τελευταία του παιχνίδια νίκησε με ανατροπή. Ο Άρης δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά την Τετάρτη πήρε την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλει να είναι ανταγωνιστικός και σήμερα. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου, σε ένα διαφορετικό παιχνίδι, πάντως. Οι «πράσινοι» έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα, η απόδοση του «άσου» είναι πολύ χαμηλή, αντίθετα είναι ελκυστική η νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1/1 & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 1.57
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.95
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1 & G/G- 3.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr