Μπαλαντέρ

Τίτλος κι Ευρώπη με συνδυαστικά

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 11:54

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Τίτλος κι Ευρώπη με συνδυαστικά

Φτάσαμε λοιπόν στο φινάλε του πρωταθλήματος για να κριθεί ο τίτλος, αλλά και η τρίτη θέση που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Το πρωτάθλημα ουσιαστικά θα κριθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνον νίκη για να το κατακτήσει, ο Άρης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά δεν θέλει να αφήσει τον μεγάλο αντίπαλο του να πανηγυρίσει στο γήπεδο του. Πάντα το κίνητρο της κατάκτησης του τίτλου είναι πιο ισχυρό, αλλά το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι και καθόλου εύκολο για τους φιλοξενούμενους. Ο Άρης έχει μπροστά του και τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά για τον οργανισμό του έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί θέλει να κόψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως θα παίξει σε 90 λεπτά τους κόπους μίας χρονιάς και είναι σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενος από το «τα στα τρία» στα ντέρμπι στο γήπεδο του. Είναι το φαβορί για το τρίποντο, εξίσου πιθανό όμως είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι πάντως από αυτά, που είναι δύσκολο να προσεγγίσει κανείς με ασφάλεια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η ΑΕΚ θα κερδίσει την Λαμία και θα περιμένει απώλεια του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει εκείνη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση του αγώνα στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς η «Ένωση» είναι το απόλυτο φαβορί και θα πάρει το τρίποντο, απέναντι στην Λαμία που δεν έχει νίκη στα πλέι οφ. Η απόδοση του «άσου» είναι πολύ χαμηλή, ακόμη κι αυτή από ημίχρονο, καθώς περιμένουμε ότι η ΑΕΚ θα κοιτάξει να τελειώσει το ματς γρήγορα. Πιθανό ακόμη το over 2,5 γκολ, όπως και το over στα κόρνερ της ΑΕΚ, που αν συνδυαστούν προσφέρουν μία πολύ καλή απόδοση.

Στο ντέρμπι της Λεωφόρου, το έξτρα κίνητρο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης για να έχουν σίγουρη την Ευρώπη, χωρίς αυτό να εξαρτηθεί από τον τελικό του Κυπέλλου (για τον Παναθηναϊκό) και τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ (για τον Ολυμπιακό). Οι «πράσινοι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά θα πάνε στα δύο τελευταία ματς της χρονιάς με υπηρεσιακό προπονητή τον Κόντη και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανό να βγάλουν μία αντίδραση. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν με την ΑΕΚ ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα πολλά δύσκολα ματς που έδωσαν μέσα σε πολύ μικρό διάστημα με τον Μεντιλίμπαρ να κάνει ροτέισον. Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνον νίκη, ο Ολυμπιακός θα είναι τρίτος και με ισοβαθμία, αλλά και οι δύο θα κυνηγήσουν τη νίκη. Είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ.

ΑΕΚ- ΛΑΜΙΑ 1/1 & OVER 2,5 ΓΚΟΛ & OVER 6,5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΕΚ- 2.00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 1.96
ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ G/G- 1.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.