Μπαλαντέρ

Τελικός με G/G και over

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 11:37

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Τελικός με G/G και over

Η σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις ολοκληρώνεται με τον τελικό του Κυπέλλου, που δεν θα δώσει μόνον ένα τρόπαιο στον νικητή, αλλά και το τελευταίο ανοιχτό ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του καλοκαιριού.
Ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη γίνεται ακόμη πιο σημαντικός και για τις δύο ομάδες και έχει και άλλες ιδιαιτερότητες. Οι «πράσινοι» μετά την απώλεια του πρωταθλήματος δεν θέλουν να τελειώσει η σεζόν με πλήρη αποτυχία, οι «κίτρινοι» ψάχνουν έναν τίτλο για περισσότερο από πέντε δεκαετίες, από το Κύπελλο που κατέκτησαν το 1970. Η άλλη ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με την απουσία κόσμου, κάτι που δυστυχώς έχει γίνει… συνήθεια στους τελικούς στη χώρα μας και τίποτε δεν φαίνεται να αλλάζει. Ένα παιχνίδι που είναι γιορτή σε όλο τον κόσμο, έχει μετατραπεί σε ματς για ελάχιστους στις εξέδρες, χάνοντας όλη την ομορφιά και τη λάμψη ενός τελικού.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και στο φινάλε της σεζόν έχει στον πάγκο υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Κόντη. Ο Άρης έχει μία ήττα στους τρεις τελευταίους αγώνες του και ο Άκης Μάντζιος είδε την ομάδα του να είναι σε φουλ ρυθμούς γι’ αυτόν τον αγώνα. Τα ματς των δύο ομάδων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ ήταν και G/G και over και αυτή θα είναι η δική μας επιλογή. Έχει ρίσκο, γιατί τέτοια παιχνίδια μπορεί να βγουν κλειστά, αλλά ένα γκολ θα αλλάξει τις ισορροπίες και περιμένουμε είτε η μία, είτε η άλλη ομάδα να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ G/G & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 2.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.