Μπάμπης Παπάζογλου

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 6η αγωνιστική

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:56

Ο Μπάμπης Παπάζογλου κρατάει το ημερολόγιο της Σούπερ Λιγκ και καταγράφει όσα έγιναν στους επτά αγώνες κάθε αγωνιστικής.

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 6η αγωνιστική

Η έκτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τις νίκες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που είχαν μεγάλη συζήτηση για τη διαιτησία, μία μέρα μετά την άνετη επικράτηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού επί του Άρη. Τι είδαμε στους αγώνες του τριημέρου;

- Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-1: Αγώνας που μπορούσε να τελειώσει υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας. Το αποτέλεσμα φαίνεται να αποτελεί περισσότερο κέρδος για τον ΟΦΗ που παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, αν και μπορούσε να είχε προηγηθεί, για τον Παναιτωλικό παραμένει η πίεση διότι εξακολουθεί να μην έχει νίκη και πάλι είχε ένα σημαντικό διάστημα με προβλήματα, ωστόσο στο τέλος μπορούσε να πάρει και το τρίποντο.

- Κηφισιά-Λαμία 1-1: Όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο στην Καισαριανή. Μέχρι τότε η Λαμία ήταν εκείνη που απειλούσε περισσότερο και παρ’ ό,τι βρήκε το γκολ, στο τέλος η Κηφισιά ισοφάρισε, όπως είχε κάνει και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι επιβεβαίωσε ότι η Κηφισιά ακόμη μαθαίνει και ότι η Λαμία είναι ικανή να σκοράρει, αλλά θα είναι δύσκολο να δώσει συνέχεια στην καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

- Ολυμπιακός-Αρης 4-1: Άλλο ένα ματς στο Καραϊσκάκη, το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής, άλλη μία «τεσσάρα» για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που σε όλα τα παιχνίδια του παίζει με ένταση μέχρι το τέλος, κυνηγώντας κι άλλο γκολ. Κι έχει βρει νωρίς και φέτος τον σκόρερ του, αυτήν τη φορά στο πρόσωπο του Ελ Κααμπί. Ο Άρης πήγε για την ανατροπή στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά μετά το δοκάρι του Νταρίντα κατέρρευσε και οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν και θέαμα με την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά.

- ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0: Άλλη μία νίκη με τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ, αυτήν τη φορά επί του Βόλου που κάνει εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από την περσινή, αλλά πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν ότι είναι η ομάδα μίας πόλης που έχει καταστραφεί δύο φορές από τις πλημμύρες σε τόσο μικρό διάστημα. Ο Λουτσέσκου βλέπει την ομάδα του ότι παρά τις πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι παίρνει αυτό που θέλει και είχε ένα λόγο παραπάνω να χαμογελάει για την παρουσία του Τάισον.

- Πανσερραϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Η εντυπωσιακή ομάδα που έχει φτιάξει ο Γκαρσία πέτυχε και δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο γήπεδο της, είναι πλέον στην πρώτη εξάδα και μπορεί να κοιτάξει και κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία. Αυτήν τη φορά μάλιστα ήταν εκείνη που πήρε το τρίποντο στο τέλος. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε δύο φορές, γλίτωσε με το χαμένο πέναλτι του Πηλέα, αλλά για άλλη μία φορά δέχθηκε γκολ (οχτώ στα τρία τελευταία) και με μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία ματς.

- Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός 1-4: Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αρνητικό σερί στην Τρίπολη και επανήλθε μετά την ήττα από την ΑΕΚ, στο ένα από τα δύο παιχνίδια που έγινε συζήτηση για τη διαιτησία, κύρια για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-3. Οι «πράσινοι» έφτασαν σε νέα εκτός έδρας νίκη με πολλά γκολ, όπως στο Αγρίνιο, με τον Ιωαννίδη να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει δις, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον Αράο να κάνει πολύ καλή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν.

- ΑΕΚ- Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, πάλι στις καθυστερήσεις, όπως πέρσι με τον Ατρόμητο και με πέναλτι. Κι εδώ πολλή κουβέντα για τη διαιτησία, με τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ατρόμητου, αλλά και το δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ για χέρι του Ζίνι πριν την ανατροπή του Μάνταλου. Η «Ένωση» παίρνει πιο εύκολα αποτέλεσμα εκτός παρά εντός έδρας και κινδύνευσε με νέα ισοπαλία, ο Ατρόμητος έδειξε ότι με το ρόστερ που έχει μπορεί να πάει πολύ καλύτερα και να αφήσει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr