Μπάμπης Παπάζογλου

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 4η αγωνιστική πλέι άουτ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 12:51

Ο Μπάμπης Παπάζογλου κρατάει το ημερολόγιο της Σούπερ Λιγκ και καταγράφει όσα έγιναν στα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής.

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 4η αγωνιστική πλέι άουτ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε την κατηγορία, ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι παραμονής με την Κηφισιά, ενώ χορταστικά ματς έγιναν στον Βόλο και στις Σέρρες. Τι είδαμε στα παιχνίδια της αγωνιστικής;
- Πανσερραϊκός- ΟΦΗ 2-2: Ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι έγινε στις Σέρρες ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε δύο φορές, ισάριθμες όμως ήταν οι απαντήσεις του ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Μπάκιτς. Κι από τη στιγμή που το ματς ήταν ισόπαλο όταν μπήκε στο τελευταίο τέταρτο, μειώθηκαν και τα ρίσκα που έπαιρνε κάθε ομάδα, αφού με την ισοπαλία έμειναν και οι δύο μακριά από τις τελευταίες θέσεις και ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» την παραμονή τους στην κατηγορία. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ευκαιρίες, τέσσερα γκολ και το χάρηκαν όσοι το παρακολούθησαν.
- Βόλος- Ατρόμητος 2-2: Το απόλυτο σερί του Βόλου στα πλέι άουτ σταμάτησε απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά παρέμεινε αήττητος παίρνοντας στο τέλος την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι μόνον αδιάφοροι δεν ήταν, κυνηγώντας την πρώτη θέση στα πλέι άουτ και προηγήθηκαν δύο φορές. Οι γηπεδούχοι βρήκαν όμως τα γκολ που χρειάζονταν για να αποφύγουν μία ήττα που θα τους γέμιζε με περισσότερο άγχος για τη συνέχεια. Έχασαν την ευκαιρία για να «καθαρίσουν» επί της ουσίας την παραμονή, αλλά παραμένουν στο +4 από την προτελευταία Κηφισιά και συνεχίζουν να ορίζουν την τύχη τους. Ωραίο ματς στο άδειο Πανθεσσαλικό, με ευκαιρίες και γκολ.

- ΠΑΣ Γιάννινα- Αστέρας Τρίπολης 0-1: Η πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης έστειλε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη δεύτερη κατηγορία, αν και μαθηματικά υπάρχει ένα ακόμη σενάριο. Ωστόσο κανείς πλέον δεν το πιστεύει. Ο ΠΑΣ «έπεσε» βλέποντας το ίδιο έργο για μία ακόμη φορά, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έκανε το καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτήν τη φορά δεν σκόραρε και όσο περνούσε η ώρα ο αντίπαλος του ήταν επικίνδυνος. Ο Αστέρας μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες βρήκε τις ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο και τελικά πέτυχε το γκολ στις καθυστερήσεις για να πετύχει την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ και να στείλει τον αντίπαλο του στην Σούπερ Λιγκ 2.
- Κηφισιά- Παναιτωλικός 0-1: Ο Παναιτωλικός έκανε τη νίκη της αγωνιστικής, στο ντέρμπι της ουράς με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Προσπέρασε την αντίπαλο του και έχει πλέον το δικαίωμα να ορίζει εκείνος την τύχη του στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Αγρινίου έδειξε αποφασισμένη από το ξεκίνημα του αγώνα και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Λομόνακο… προειδοποίησε δύο φορές, την τρίτη δε λάθεψε και έδωσε το πιο πολύτιμο τρίποντο μέχρι στιγμής στην ομάδα του. Η Κηφισιά προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και είναι η δεύτερη φορά στα πλέι άουτ που παρουσιάζει και πληρώνει σημαντικά αμυντικά προβλήματα (όπως και στον Βόλο), θυμίζοντας εκείνα που είχε για ένα μεγάλο διάστημα του πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr