Μπάμπης Παπάζογλου

Η στιγμή που περίμεναν

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 11:11

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα αποψινά καθοριστικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ

Η στιγμή που περίμεναν

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν απλά δύο καθοριστικά παιχνίδια απόψε στην επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία τους. Έχουν ραντεβού με την ιστορία τους, καθώς θέλουν να βρεθούν για πρώτη φορά σε ημιτελικό διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, έχοντας το προβάδισμα μετά το 3-2 του Καραϊσκάκη. Ισχνό μεν, προβάδισμα δε. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από τη στιγμή που για περισσότερο από μία ώρα παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ 3-0, αλλά είναι σημαντικό που πάνε στον επαναληπτικό μπροστά στο σκορ. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Η Φερνεμπαχτσέ είναι ομάδα που εύκολα μπορεί να σκοράρει και το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να μην της επιτρέψουν να έχει κατοχή και να βρίσκεται κοντά στη δική τους περιοχή και μπορούν να την… σοκάρουν, καθώς έχει αμυντικά κενά. Ο Ολυμπιακός παίζει καλά εκτός έδρας με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του και μπορεί να πάρει την πρόκριση, σε ένα ματς με σημαντικές πιθανότητες να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα και καλείται να ανατρέψει σκορ. Ένα οριακό σκορ, του ενός γκολ. Με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε πιο δύσκολη αποστολή στον προηγούμενο γύρο, αλλά τα κατάφερε. Και εκείνο το ματς θα είναι… οδηγός και στο αποψινό. Θα επιχειρήσει να μπει πολύ δυνατά, να περιορίσει τους Βέλγους σε παθητικό ρόλο και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα του επιτρέψει να φτάσει στην πρόκριση. Η Μπριζ έχει απουσίες, είναι όμως φορμαρισμένη και θα είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Και στην Τούμπα είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, είναι όμως επίσης πιθανή και η νίκη του ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.