G/G στην Σούπερ Λιγκ
Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Η όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα με τρία ματς και στα δύο είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Το G/G εμφανίζεται από πέρσι συχνά στην Σούπερ Λιγκ. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική σκόραραν και οι δύο ομάδες στα πέντε από τα επτά παιχνίδια. Και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό και σε δύο αναμετρήσεις σήμερα. Πρώτα, στην Νεάπολη, που θα αποτελέσει πλέον την έδρα της Κηφισιάς, η οποία υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα του G/G (έξι στα επτά ματς που έχει δώσει), καθώς σκοράρει εύκολα, αλλά και δέχεται γκολ εξίσου εύκολα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στην επιστροφή του Αναστασίου στον πάγκο τους και μπορούν επίσης να σκοράρουν. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και στον αγώνα που θα γίνει στο Παγκρήτιο. Εκεί επιστρέφει ο ΟΦΗ (είχε παίξει και στην ήττα από την Κηφισιά) για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, που παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα εκτός, παρά εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν επιθετικές αρετές και μπορούν να βρουν το γκολ, όπως και οι φιλοξενούμενοι.
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G- 1.87
ΟΦΗ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G- 1.80
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr



















































































