Ο Αναλυτής

Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παιχνίδι στη κόψη του ξυραφιού δείχνουν οι αριθμοί!

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 10:30

Η Τότεναμ θέλει να πάρει το πάνω χέρι στον όμιλο, αλλά απέναντί της θα βρει την άκρως μαχητική Άϊντραχτ!

Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παιχνίδι στη κόψη του ξυραφιού δείχνουν οι αριθμοί!

Του Άγγελου Γεώργα

Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών θα διεξαχθεί την Αγγλία, για αυτό και διάλεξα να μπει στη στήλη μας. Αρκετά μπερδεμένος ο όμιλος, με όλες τις ομάδες να είναι στο κόλπο της πρόκρισης. Μπορεί η Τότεναμ να έχει 70% πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση, όμως αν δεν το επιβεβαιώσει σε αυτό το ματς, τότε θα είναι σκούρα τα πράγματα για αυτή.

Αυτό είναι το 2ο παιχνίδι που δίνουν στην ιστορία τους, άρα η προϊστορία εδώ δεν θα μας βοηθήσει. Στο προηγούμενο παιχνίδι στη Γερμανία, κόλλησαν στο 0-0, και έπαιξαν περισσότερο με σκοπιμότητα παρά ελεύθερα.

Τα πεπραγμένα

Η Τότεναμ μέχρι στιγμής σκοράρει 1.6 γκολ/ανά παιχνίδι ενώ η Άϊντραχτ 1.5 γκολ/ανά παιχνίδι.

«Τα σπιρούνια» δέχονται γκολ με συχνότητα 0.9/ανά παιχνίδι και οι αετοί με 1.2 γκολ/ανά παιχνίδι.

Τα xG των δύο ομάδων (υπέρ)

Η Τότεναμ έχει γενικό xG 1.58, ενώ η Άϊντραχτ έχει 1.41 xG γενικό. Ειδικότερα τώρα, η Τότεναμ εντός έδρας έχει 1.72 xG, και η γερμανική ομάδα εκτός έδρας έχει 1.71 xG. Γενικότερα δηλαδή δεν είναι ομάδες που ανοίγουν τα παιχνίδια τους στο Champions League, και έχουν περισσότερο γνώμονά τους την άμυνα.

Τα xG των δύο ομάδων (κατά)

Η Τότεναμ έχει γενικό 1.29 xG, ενώ η Άϊντραχτ 1.43 xG. Eντός έδρας η Τότεναμ ρίχνει κι άλλο το ποσοστό της στα αναμενόμενα γκολ, που φτάνει το 1.09 xG. Εκτός έδρας η Άϊντραχτ δεν βελτιώνεται αφού το ποσοστό της φτάνει στο 1.80 xG.

Άλλα στατιστικά

Η Τότεναμ εντός έδρας έχει χτίσει σερί 5 νικών ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Παρουσιάζονται πολύ δυνατοί εντός «οι πετεινοί», εξού και η χαμηλή απόδοση του άσου.

Η Τότεναμ έχει φέρει στο 60% των παιχνιδιών της φέτος ισοπαλία στο ημίχρονο, κάτι παραπάνω από τα μισά. Η αντίπαλός της έχει φέρει το ίδιο αποτέλεσμα στο 50% των παιχνιδιών της.

Ενδιαφέρον στατιστικό είναι και τα κόρνερ της φιλοξενούμενης που πληρώνουν σε πολύ καλή απόδοση. Η Άϊντραχτ έχει κερδίσει πάνω από 4 κόρνερ στα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Ανεξαρτήτου έδρας ή διοργάνωσης. Είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει ψηλά, να βγάλει φάσεις και να πιέσει.

Παιχνίδι με το χρόνο

Τέλος, στην εξέλιξη των παιχνιδιών μέχρι στιγμής των δύο ομάδων στη χρονιά, έχουν σημειωθεί αρκετά γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Αυτό μεταφράζεται με γκολ από το 76’-90’. Στη Τότεναμ με ποσοστό 32% και στην Άϊντραχτ με ποσοστό 30%. Μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτό, δίχως να μας ενδιαφέρει η ομάδα που θα σκοράρει ή το αποτέλεσμα. Είναι ένα αρκετά καλό και value bet.

Ιδιαίτερο παιχνίδι φυσικά, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο θετικό αποτέλεσμα για να είναι σε θέση ισχύος στη συνέχεια. H Tότεναμ έχει ποιότητα και εντός είναι αρκετά καλή, οπότε έχει ένα προβάδισμα για τη νίκη.

  1. 1 & under 3,5 (2.35)
  2. Γκολ μετά το 75’ (1.88)

Για περισσότερα προγνωστικά στη στήλη μου στην εφημερίδα "Το Στοίχημα" στα περίπτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr