Ο Αναλυτής

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός, στα βαθιά οι ερυθρόλευκοι για ακόμη μια φορά!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 10:26

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για τη πρόκριση στο Conference League. 

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός, στα βαθιά οι ερυθρόλευκοι για ακόμη μια φορά!

Η Φράιμπουργκ έχει δείξει πως είναι το αφεντικό του ομίλου δίκαια, και δεν χαρίζεται στους αντιπάλους της. Είναι πρώτη στον όμιλο και ουσιαστικά με έναν βαθμό εξασφαλίζει την πρώτη θέση.

Γκολ που σκοράρουν

Η Φράιμπουργκ εντός έδρας σκοράρει με 1,7 γκολ/ ανά παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας σκοράρει με 1 γκολ/ ανά παιχνίδι. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πληρώνει τη πληθώρα παικτών που έχει και τη μη διαμόρφωση ομοιογένειας και πλάνου.

Γκολ που δέχονται

Η Φράιμπουργκ εντός έδρας δέχεται κάτω από ένα γκολ, με ποσοστό 0,9 γκολ/ανά παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δέχεται 1,4 γκολ/ανά παιχνίδι.

Άλλα στατιστικά

Η Φράιμπουργκ στα παιχνίδια της έχει 80% over 1,5, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 90%. Δηλαδή συνολικά μιλάμε για 85%. Υψηλό ποσοστό που μπορεί να επαληθευτεί και σε αυτό το ματς. Παράλληλα και οι δύο έχουν ποσοστό 60% για το over 2,5.

Η Φράιμπουργκ έχει σκοράρει πρώτη σε 6/10 παιχνίδια της, δηλαδή στο 60%. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει πρώτος σε 3/10 ματς, με 30% επιτυχία δηλαδή.

H γερμανική ομάδα έχει βγει νικήτρια στο δεύτερο ημίχρονο στο 50% των περιπτώσεών της. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός βγαίνει χαμένος στο 40% των δευτέρων ημιχρόνων. Εδώ βλέπουμε μια δυναμική που βγάζει η Φράιμπουργκ.

Τέλος, στο τελευταίο τέταρτο των δύο ομάδων μπαίνουν τα περισσότερα γκολ. Η Φράιμπουργκ από το 76’-90’ έχει γκολ με ποσοστό 23%, ενώ ο Ολυμπιακός με ποσοστό 33% σε αυτό το διάστημα.

Εκτίμηση

Η Φράιμπουργκ έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και λογικά είναι το φαβορί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σταθερός, και απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα και έδρα και θα έχει πρόβλημα.

1.1 & over 1,5 (1.75)

2.Επόμενο γκολ στο 1ο ημίχρονο: Φράιμπουργκ (1.88)

Για περισσότερα προγνωστικά στη στήλη μου στην εφημερίδα "Το Στοίχημα" στα περίπτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.