Ο Αναλυτής

Champions League: Μίλαν - Σάλτσμπουργκ, τι λένε οι αριθμοί σε αυτόν τον "τελικό"!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 10:34

Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση και ποια θα μείνει εκτός. 

Champions League: Μίλαν - Σάλτσμπουργκ, τι λένε οι αριθμοί σε αυτόν τον

Η Τσέλσι έχει πάρει ήδη το εισιτήριο της πρόκρισης και μένει ακόμη ένα. Η Μίλαν με μια ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση, ενώ η Σάλτσμπουργκ θέλει αποκλειστικά τη νίκη.

Γκολ που σκοράρουν

Η Μίλαν εντός έδρας σκοράρει 2 γκολ/ανά ματς, αρκετά καλή επιθετικά η ομάδα του Μιλάνου. Η Σάλτσμπουργκ σκοράρει εκτός έδρας 1.8 γκολ/ανά ματς. Επίσης μια μηχανή των γκολ η αυστριακή ομάδα.

Η Μίλαν σκοράρει κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με ποσοστό 80%. Παρομοίως και η Σάλτσμπουργκ με ποσοστό 70%.

Γκολ που δέχονται

Η Μίλαν δέχεται 1.3 γκολ/ανά ματς εντός έδρας, ενώ η Σάλτσμπουργκ δέχεται 0.9 γκολ/ανά ματς στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Πιο προσεκτική και καλή αμυντικά οι Αυστριακοί.

Παιχνίδι με το χρόνο

Η Μίλαν από το 76’-90’ σκοράρει με ποσοστό 30%. Το διάστημα 61’-75’ είναι το καλύτερο χρονικά διάστημα της Σάλτσμπουργκ, αφού σκοράρει το 28% των γκολ σε αυτό το σημείο.

Σαφώς και έχουμε καλές πιθανότητες να δούμε στο δεύτερο μέρος από 1 γκολ και πάνω. Εξάλλου αν κρίνουμε και τη κρισιμότητα του παιχνιδιού, πολλά μπορούν να γίνουν στα τελευταία λεπτά του ματς.

Εκτίμηση

Η Μίλαν έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Παίζει εντός έδρας, πηγαίνει για δύο αποτελέσματα και φυσικά διαθέτει εμπειρία. Η Σάλτσμπουργκ όμως είναι πολύ επιθετική ομάδα και ξέρει πως να σκοράρει.

1.Goal/goal & over 2,5 (2.12)

2.2ο ημίχρονο γκολ: over 1,5 (1.85)

Για περισσότερα προγνωστικά στη στήλη μου στην εφημερίδα "Το Στοίχημα" στα περίπτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr