Ο Αναλυτής

Champions League: Τα ειδικά στοιχήματα του Μίλαν - Ίντερ!

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 - 10:05

Χθες η στήλη είχε 4/5 επιτυχίες στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι, συν δύο ακόμα στην εφημερίδα και θα επιδιώξουμε να κάνουμε το ίδιο και σήμερα!

Champions League: Τα ειδικά στοιχήματα του Μίλαν - Ίντερ!

Το εξαιρετικό Μιλανέζικο ντέρμπι φιλοξενείται στον 2ο αγώνα των ημιτελικών του CHL. To derby de Madonnina, προσελκύει τα βλέμματα τόσο όλης της Ιταλίας, όσο και της Ευρώπης. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα βρείτε ειδικό άρθρο στη στήλη μου ΕΔΩ!

Προϊστορία

Σε 34 ματς που έχουμε στατιστικά, υπάρχει μεγάλο προβάδισμα προς τη μεριά των Νερατζούρι. 8 νίκες έχει η Μίλαν (24%), 8 έχουν λήξει ισόπαλα (23%) και 18 νίκες έχει η Ίντερ (53%).

Τα 22/34 ματς έληξαν με over 1,5 (65%), τα 17/34 έληξαν over 2,5 (50%) και τα 8/34 έληξαν over 3,5 (24%). Τέλος, στα 15 από τα 34 σκόραραν και οι δύο ομάδες (44%).

Μίλαν-Ίντερ για το Champions League με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Τα xG των δύο ομάδων

Η Ίντερ έχει 1.58 xG στη διοργάνωση, ενώ η Mίλαν έχει 1.43 xG. Η Ίντερ έχει θετικό πρόσημο σε αυτή την κατηγορία με +0.02 μονάδες, ενώ η Mίλαν έχει +0.07. Το συν σημαίνει πως σκοράρει παραπάνω από το αναμενόμενο ενώ το μείον πως σκοράρει λιγότερο από το αναμενόμενο αριθμό τερμάτων.

Η Ίντερ τώρα στα γκολ κατά της έχει αναμενόμενο σύνολο τερμάτων 1.81 xGA, ενώ η Mίλαν έχει 1.54 xGA. Υψηλά ποσοστά και για τις δύο ομάδες, που βλέπουμε πως έχουν προδιάθεση για τέρματα, αφού οι άμυνές του είναι επιρρεπής. Βέβαια στη φάση που είμαστε ίσως έχουν σφίξει τα πράγματα και είναι πιο σοβαρές.

Γκολ που σκοράρουν και γκολ που δέχονται

Η Ίντερ εκτός έδρας σκοράρει με μέσο όρο 1.4 γκολ/ματς, ενώ δέχεται 1 γκολ/ματς. Η Mίλαν σκοράρει 1.8 γκολ/ματς εντός έδρας και δέχεται 0.6 γκολ/ματς. Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία αφού μπορούμε να περιμένουμε γκολ και από τις δύο. Φυσικά τα εντός και εκτός πάνε περίπατο εδώ, αφού παίζουν και οι δύο στην ίδια έδρα, άρα όλα είναι πολύ σχετικά και απροσδιόριστα!

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες έχουν γενικό μέσο όρο 80% στα παιχνίδια τους όπου σημειώνονται over 1.5 γκολ.

~ Και ο δύο ομάδες έχουν σκοράρει στο 90% των παιχνιδιών τους. Πολύ υψηλό ποσοστό.

~ Το 60% της Μίλαν στα ισόπαλα 2α ημίχρονα είναι το στατιστικό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα άλλα αποτελέσματα των δύο ομάδων ανά ημίχρονο.

~ Από το 76'-90' η Ίντερ δέχεται γκολ με 48%! Πολύ υψηλό νούμερα.... Από την άλλη η Μίλαν σκοράρει με 24% στο ίδιο διάστημα.

~ Η Ίντερ επιχειρεί περισσότερα σουτ από τη Μίλαν, αλλά χρειάζεται λιγότερα για να σκοράρει. Έχει και μια μικρή υπεροχή στα σουτ στο στόχο.

~ Οι δύο ομάδες έχουν μέσο όρο φάουλ περίπου 11 η καθεμία. Αν συνυπολογίσουμε ότι είναι ημιτελικός CHL και θα παίξει ρόλο η δύναμη και το πάθος, τότε σίγουρα θα τα ξεπεράσουν.

~ Η Μίλαν μέσο όρο offside 2.30 ανά ματς. Ειδικά σαν γηπεδούχος τα φέρνει αρκετά συχνά.

~ Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ισπανός Μανθάνο. Ο Ισπανός ρεφ κάνει χρήση της κάρτας με ευκολία. Έχει 5.28 κάρτες ανά ματς. Ντέρμπι του Μιλάνο είναι θα έχει σκληρά μαρκαρίσματα.

Μίλαν – Ίντερ 1:2.80 Χ:3.30 2:2.65

Εκτίμηση

Τις χωρίζουν τόσα πολλά όσα και τις ενώνουν! Δύο ομάδες με εκρηκτικό ταπεραμέντο και πολύ ιστορία στη πλάτη τους. Όλα θα κριθούν στη κόψη του ξυραφιού, μιας και θα θυμηθούμε μεγάλες ιστορικές ευρωπαϊκές βραδιές του παρελθόντος.

1. Γκολ μετά το 68' (1.88)

2. Συνολικά φάουλ Over 27.5 (1.91)

3. Mίλαν Συνολικά offside Over 1.5 (2.70)

4. Over 5.5 κάρτες (1.75)

5. Χάντικαπ συνολικές προσπάθειες στην εστία: Ίντερ -0.5 (2.00)

Θα με βρείτε και το νέο μου κανάλι στο Telegram!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr