Ο Αναλυτής

Κύπελλο Γερμανίας: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για το 2ο σερί οι ταύροι!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 10:16

Ο μεγάλος τελικός της Γερμανίας, με το πέρας του θα βρει μία εκ των Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το τρόπαιο στον ουρανό του Βερολίνου!

Κύπελλο Γερμανίας: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για το 2ο σερί οι ταύροι!

Λειψία και Άιντραχτ έφτασαν στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, συντελώντας έτσι ένα αρκετά πρωτόγνωρο ζευγάρι. Ούτε Μπάγερν, ούτε Ντόρτμουντ βρίσκονται εδώ, οπότε είμαστε έτοιμοι να δούμε έναν άκρως συναρπαστικό τελικό.

Προϊστορία

Σε 15 ματς που έχουμε στατιστικά, υπάρχει απόλυτη ισορροπία. 4 νίκες έχει η Λειψία (27%), 7 έχουν λήξει ισόπαλα (46%) και 4 νίκες έχει η Άιντραχτ (27%).

Τα 13/15 ματς έληξαν με over 1,5 (87%), τα 8/15 έληξαν over 2,5 (53%) και τα 3/15 έληξαν over 3,5 (20%). Τέλος, στα 10 από τα 15 σκόραραν και οι δύο ομάδες (67%).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Tα xG των δύο ομάδων (υπέρ)

xG

xGA

xGD

xG vs Actual

Λειψία

2.66

0.90

+2.01

+0.76

Άιντραχτ

1.47

1.18

+0.29

+1.53

O παραπάνω πίνακας δείχνει τα αναμενόμενα γκολ των δύο ομάδων ως προς το σκοράρισμα (xG), τα αναμενόμενα γκολ ως προς τα δεχόμενα γκολ (xGA), τη διαφορά των δύο κατηγοριών μεταξύ τους (xGD =Difference) και τέλος τον αριθμό που προκύπτει από τα αναμενόμενα γκολ ως προς τα πραγματικά γκολ που έχουν επιτευχθεί. Όταν είναι θετικό το πρόσημο, τότε η ομάδα σκοράρει παραπάνω από το αναμενόμενο, ενώ όταν είναι αρνητικό σκοράρει λιγότερο. Εδώ βλέπουμε και τις δύο ομάδες να κινούνται θετικά, με την Άιντραχτ μάλιστα να κινείται αρκετά πάνω από τα αναμενόμενα τέρματά της. Καλός οιωνός φυσικά αυτός για τον σπουδαίο τελικό, ίσως να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Γκολ που σκοράρουν

Η Λειψία σκοράρει 2.2 γκολ/ματς εντός έδρας. Η Άιντραχτ σκοράρει 1.6 γκολ/ματς κατά μέσο όρο εκτός έδρας. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές επιθετικές λειτουργίες, και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα.

Γκολ που δέχονται

Η Λειψία δέχεται 0.9 γκολ/ματς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Άιντραχτ όταν αγωνίζεται εκτός δέχεται 1.7 γκολ/ματς. Εδώ φυσικά φαίνεται η αδυναμία της Άιντραχτ στα αμυντικά της καθήκοντα, κάτι όμως που δεν της στέρησαν στην μέχρι πρότινος πορεία της.

(* Τα εντός και τα εκτός νούμερα προκύπτουν λόγο της τυπικής θέσης των Σίτι ως γηπεδούχου και Γιουνάιτεντ ως φιλοξενούμενης.)

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν 85% μέσο όρο στα παιχνίδια τους, όπου σημειώθηκαν πάνω από 2 τέρματα.

~ Η Άιντραχτ έχει 70% μέσο όρο στα παιχνίδια της με g/g.

~ Kαι οι δύο ομάδες σκόραραν στο 90% των παιχνιδιών τους.

~ Η Λειψία κερδίζει με ποσοστό 60% τα πρώτα ημίχρονά της, ενώ η Άιντραχτ χάνει με 60% τα πρώτα ημίχρονα των παιχνιδιών της.

~ Η Λειψία έχει γκολ στο τελευταίο τέταρτο των παιχνιδιών της με ποσοστό 32%, ενώ στο ίδιο διάστημα σκοράρει με 36%.

~ Η Λειψία έχει μέσο όρο 7.40 τελικές στην εστία, ενώ η Άιντραχτ μόλις 4.8 ανά ματς.

~ Η Λειψία έχει μέσο όρο οφσάιντ ανά ματς 3.7, ενώ η Άιντραχτ 3.10.

~ Η Λειψία κάνει 10.90 φάουλ ανά ματς, ενώ η Άιντραχτ 11.50 ανά ματς.

~ Το ποσοστό κατοχής τους είναι αρκετά ισορροπημένο, σχεδόν 55% και οι δύο ομάδες.

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1:1.72 Χ:4.20 2:4.50

Προγνωστικά

1. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λειψία (2.25)

2. Over 2.5 (1.60)

3. Γκολ μετά το 76’ (1.88)

4. Λειψία κόρνερ Over 4.5 (1.65)

Τον Αναλυτή θα τον βρείτε και στο νέο του κανάλι στο Telegram, όπως στο Ιnstgram και Facebook.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr