Ο Αναλυτής

Europa League: Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ, οριακό αουτσάιντερ!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:23

Ο Ολυμπιακός κάνει εκκίνηση στον όμιλο μέσα στην έδρα και το θετικό αποτέλεσμα είναι επιτακτική ανάγκη, σε έναν τόσο απαιτητικό όμιλο. 

Europa League: Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ, οριακό αουτσάιντερ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21/09/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 969

1ος Όμιλος , Cosmote Sport 5 HD

Δύο γνώριμοι αντίπαλοι ξανά σμίγουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είχαν παίξει στους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης το 2022, με τους Πειραιώτες να κάνουν κακή διαδρομή τότε. Φέτος ευελπιστούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να χτυπήσουν στα ίσια τους Γερμανούς για τη πρόκριση.

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ με 0% γκανιότα

Προϊστορία

Τα δύο παιχνίδια των ομίλων έχει να μας επιδείξει η προϊστορία των δύο ομάδων. Τότε στο πρώτο παιχνίδι εντός είχε επικρατήσει η γερμανική ομάδα με 0-3, ενώ στο παιχνίδι της Γερμανίας ο Ολυμπιακός κατάφερε και έκλεψε την ισοπαλία με 1-1. Υπάρχει ακόμα ένα φιλικό, το 2013 μεταξύ των δύο ομάδων, με τη Φράιμπουργκ να επικρατεί και εκεί με 4-2.

*Επειδή δεν υπάρχουν στατιστικά των ομάδων στο Europa League, τα παρακάτω στατιστικά αφορούν στα πρωταθλήματα της εκάστοτε ομάδας στη χώρα τους.

* Επίσης τα xGoals του Ολυμπιακού αφορούν ανά ματς, ενώ της Φράιμπουργκ είναι συγκεντρωτικά για όσα παιχνίδια έχει παίξει στο πρωτάθλημα.

Tα xGoals των δύο ομάδων (υπέρ)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Oλυμπιακός

2.09

10

39

Φράιμπουργκ

4.71

2 (open play)

45

O Oλυμπιακός πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τρεις εντός έδρας νίκες και μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Έχει σκοράρει 10 γκολ με πολύ καλό αριθμό αναμενόμενων γκολ σε κάθε ματς. Αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό και με την Φράιμπουργκ, σίγουρα θα της δημιουργήσει προβλήματα. Η γερμανική ομάδα προσπαθεί επιθετικά, αλλά στο ανοιχτό παιχνίδι δυσκολεύεται.

Tα xGΑ των δύο ομάδων (κατά)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Oλυμπιακός

0.40

0

-

Φράιμπουργκ

3.18

5

37

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δεχθεί γκολ ακόμα στο πρωτάθλημα και κράτησε το μηδέν σε τρία παιχνίδια που έδωσε μέσα στην έδρα του. Από την άλλη η Φράιμπουργκ δέχθηκε τα πέντε γκολ από τη Στουτγκάρδη που της έχουν χαλάσει όλη την εικόνα.

Γκολ που σκοράρουν

Ο Ολυμπιακός σκοράρει 2.2 γκολ/ανά ματς στα εντός έδρας παιχνίδια του. Η Φράιμπουργκ σκοράρει 1.9 γκολ/ανά ματς στα εκτός έδρας. Σίγουρα είναι δύο πολύ επιθετικές ομάδες που διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να πληγώσουν τον αντίπαλο.

Γκολ που δέχονται

Ο Ολυμπιακός εντός έδρας δέχεται 0.5 γκολ/ανά ματς, ενώ η Φράιμπουργκ όταν αγωνίζεται εκτός δέχεται 1.5 γκολ/ανά ματς. Ίσως είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός απέναντι σε μία καλή ομάδα.

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν over 1.5 γκολ στα παιχνίδια τους με ποσοστό 80%.

~ Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα πρώτα ημίχρονα των παιχνιδιών του με 70%, και τα δεύτερα με 60%. Η γερμανική ομάδα δεν φτάνει σε καμία περίπτωση αυτά τα νούμερα.

~ Στα τελευταία 10 παιχνίδια ο Ολυμπιακός σκόραρε πρώτος στα 8 (80%), ενώ η Φράιμπουργκ στα 7 από τα 10 (70%).

~ Φαίνεται πως το 31’-45΄είναι καλό διάστημα του Ολυμπιακού, αφού σκοράρει γκολ με 30%.

~ Ο Ολυμπιακός έχει 6.3 σουτ στην εστία/ανά ματς. Η Φράιμπουργκ έχει 7.90 σουτ/ανά ματς.

~ Ο Ολυμπιακός έχει 3.00 οφσάιντ ανά ματς ενώ η Φράιμπουργκ 2.71. Καλό ειδικό για τα συνολικά οφσάιντ αλλά και τα ομαδικά κάθε ομάδας ανάλογα και με τα lines που θα δοθούν από τις εταιρίες.

~ Μόνο ο Μασούρας ξεχωρίζει ανάμεσα στους σκόρερς των δύο ομάδων, αφού έχει πετύχει 3 γκολ μέχρι στιγμής.

Ο Ολυμπιακός δίνεται στο 2,81** και η Φράιμπουργκ στο 2,46** στην πλατφόρμα της Betsson

Εκτιμήσεις

Ο Ολυμπιακός έχει τη ποιότητα να βάλει δύσκολα στους Γερμανούς εντός έδρας, όπως το έχει κάνει άπειρες φορές με δυσκολότερους αντιπάλους στην Ευρώπη.

1.Goal/goal (1.70)

2.1X & over 1.5 (2.05)

3.1o ημιχ Ολυμπιακός over 0.5 (2.15)

4. Γκολ πριν το 30’ (1.88)

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ με 0% γκανιότα

Θα με βρείτε στο Facebook ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.