Ο Αναλυτής

Champions League: Μπενφίκα - 'Ιντερ, νερατζούρι για πρωτιά!

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 00:13

Η Μπενφίκα θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για τη 3η θέση και τη πρόκριση στο Γιουρόπα, ενώ η άνετη Ίντερ στοχεύει σε πρωτιά.

Champions League: Μπενφίκα - 'Ιντερ, νερατζούρι για πρωτιά!

Του Άγγελου Γεώργα

Προϊστορία

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι μικρή. Πέντε φορές έχουν συναντηθεί σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ (ΟΥΕΦΑ). Τρεις νίκες έχει η Ίντερ και δύο έληξαν ισόπαλα, με τους Πορτογάλους να μένουν με άδεια χέρια. Στα τρία παιχνίδι είχαμε No goal & under 2.5, ενώ στα άλλα δύο goal/goal & over 2.5.

*Τα στατιστικά στα πινακάκια αφορούν σε νούμερα στα εκάστοτε πρωταθλήματα, που το δείγμα είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Tα xGoals των δύο ομάδων (υπέρ)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Μπενφίκα

18.34

17

155

Ίντερ

15.52

20

143

H Mπενφίκα είναι πρώτη στη Πορτογαλία, όπως και είναι και στις δύο κατηγορίες των σουτ και αναμενόμενων γκολ. Η Ίντερ κάνει εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Εξαιρετική η επιθετική της λειτουργία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Tα xGΑ των δύο ομάδων (κατά)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Μπενφίκα

6.33

5

75

Ίντερ

5.70

5

90

Παρότι πρωτοπόρος η Μπενφίκα δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό εδώ. Πάντως είναι θετικότατο το γεγονός πως είναι πολύ καλή αμυντικά, με λιγότερα τέρματα δεχόμενη από τα αναμενόμενα. Η Ίντερ είναι στα ίδια επίπεδα με τη Μπενφίκα αμυντικά, δεν ξεχωρίζει αλλά στέκεται πολύ καλά. Έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ σε ανοιχτό παιχνίδι.

Γκολ που σκοράρουν

Η Μπενφίκα σκοράρει 1.5 γκολ/ανά ματς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Ίντερ σκοράρει 1.9 γκολ/ανά ματς στα εκτός έδρας. Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό τότε σίγουρα θα δούμε ένα ανοιχτό ματς.

Γκολ που δέχονται

Η Μπενφίκα εντός έδρας δέχεται 0.8 γκολ/ανά ματς, ενώ η Ίντερ όταν αγωνίζεται εκτός δέχεται 0.6 γκολ/ανά ματς. Και εδώ βλέπουμε αυτό που λέγαμε νωρίτερα για τις δύο άμυνες.

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν over 1.5 γκολ στα παιχνίδια τους με ποσοστό 70%.

~ Η Μπενφίκα έχει κερδίσει τα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών της με 70%, ενώ έχει 50% στα πρώτα ημίχρονά της στο αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Η Ίντερ με 60% κερδίζει τα δεύτερα της ημίχρονα επίσης.

~ Στα τελευταία 10 παιχνίδια της η Μπενφίκα σκόραρε πρώτη στα 6 (60%), ενώ η Ίντερ έχει ανοίξει το σκορ και στα 10 της (100%).

~ Από το 76’-90΄ βρίσκουμε γκολ με ποσοστό 30% στα παιχνίδια της Μπενφίκα.

~ Η Μπενφίκα έχει 3.80 οφσάιντ ανά ματς ενώ η Ίντερ 3.00.

~ Η Ίντερ είναι περισσότερο ομάδα κατοχής, αφού ο μέσος όρος της αγγίζει το 58 % σε σχέση της Μπενφίκα που φτάνει το 55%. Απειροελάχιστη η διαφορά.

~ Και οι δύο ομάδες διαπράττουν περίπου 10 φάουλ ανά ματς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εκτιμήσεις

1. Γκολ μετά το 73’ (1.87)

2. 2-3 γκολ (1.98)

3. Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ 2ο (1.95)

Θα με βρείτε στο Facebook ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr