Ο Αναλυτής

Champions League: Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, τα ειδικά στοιχήματα του ματς!

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 00:22

Εδώ θα βρείτε τα ειδικά στοιχήματα του πολύ μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στη Λειψία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Champions League: Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, τα ειδικά στοιχήματα του ματς!

Πρώτο μεγάλο παιχνίδι για τους 16 του Champions League, με τη Βασίλισσα να δοκιμάζεται στην απαιτητική έδρα των ταύρων. Οι γηπεδούχοι κουβαλάνε ενθουσιασμό, όμως οι φιλοξενούμενοι αρκετή εμπειρία. Για να δούμε ποια θα επικρατήσει.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προϊστορία

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι μικρή, οπότε δεν υπάρχει κάτι απτό για να συγκρίνουμε ώστε να παίξει ρόλο. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει αντιμέτωπες το 2022 στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου είχαν από μία νίκη η κάθε μία. Μαζί τότε είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση, αποκλείοντας τις Σέλτικ και Σαχτάρ. Δεν έχουν ξανά παίξει ούτε νωρίτερα αλλά ούτε αργότερα.

*Επειδή δεν υπάρχουν στατιστικά των ομάδων στο Champions League, τα παρακάτω στατιστικά αφορούν στα πρωταθλήματα της εκάστοτε ομάδας στη χώρα τους.

Tα xGoals των δύο ομάδων (υπέρ)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Λειψία

26.63

29

230

Ρεάλ Μαδρίτης

33.65

38

295

Πολύ καλές και οι δύο ομάδες επιθετικά, σκοράρουν πάνω από το αναμενόμενο.

Tα xGΑ των δύο ομάδων (κατά)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Λειψία

15.67

13

148

Ρεάλ Μαδρίτης

17.34

14

175

Και οι δύο άμυνες είναι εξίσου καλές, με αυτή της Ρεάλ να είναι καλύτερη στη κόψη του ξυραφιού. Η Λειψία όπως βλέπουμε επιτρέπει και λιγότερα σουτ στην εστία της.

Γκολ που σκοράρουν

Η Λειψία σκοράρει 1.8 γκολ/ανά ματς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Ρεάλ σκοράρει 2.7 γκολ/ανά ματς στα εκτός έδρας. Με αυτά τα νούμερα αναμένεται ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Γκολ που δέχονται

Η Λειψία εντός έδρας δέχεται 1.6 γκολ/ανά ματς, ενώ η Ρεάλ όταν αγωνίζεται εκτός δέχεται 1.3 γκολ/ανά ματς. Είπαμε και πιο πάνω πως είναι δύο ομάδες που προσέχουν αμυντικά και είναι αρκετά κοντά. Δεν περιμένουμε μεγάλες διαφορές. Εδώ δείχνουν όμως πως δεν είναι άτρωτες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν over 2.5 γκολ στα παιχνίδια τους με ποσοστό 65%. Στο over 1.5 γκολ φτάνει το 85%.

~ Η Λειψία σκόραρε στο 90% των παιχνιδιών της, ενώ η Ρεάλ σε όλα (100%).

~ Η Λειψία δεν έχει να επιδείξει κάποιο σημαντικό γεγονός στα ημίχρονά της, αφού είναι μοιρασμένα τα ποσσοστά. Η Ρεάλ κερδίζει τα δεύτερα ημίχρονά της με 80%.

~ Στα τελευταία 10 παιχνίδια η Λειψία σκόραρε πρώτη στα 7 (70%). Η Ρεάλ σκόραρε πρώτη στα 6 από τα 10 (60%).

~ Από το 46’- 60’ η Λειψία εμφανίζει γκολ με 38%. Μετά την ανάπαυλα δηλαδή του ημιχρόνου κάτι αλλάζει και έχει γκολ στα παιχνίδια της.

~ Η Λειψία έχει 6.78 σουτ στην εστία/ανά ματς. Η Ρεάλ έχει 6.56 σουτ/ανά ματς.

~ Η Λειψία έχει 4.56 οφσάιντ ανά ματς ενώ η Ρεάλ έχει 3.00. Καλό ειδικό για τα συνολικά οφσάιντ αλλά και τα ομαδικά κάθε ομάδας.

~ Η Ρεάλ είναι περισσότερο ομάδα κατοχής, αφού το ποσοστό της κυμαίνεται στο 60%.

~ Και οι δύο ομάδες διαπράττουν κάτω από 10 φάουλ ανά παιχνίδι.

~ Η Ρεάλ έχει μία μόλις ήττα στα 27 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτιμήσεις

1. Νίκη σε οποιοδήποτε ημίχρονο Ρεάλ Μαδρίτης (1.55)

2. Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ 2ο (1.90)

3. Κανένα γκολ πριν το 26’ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr