Ο Αναλυτής

Champions League: Νάπολι - Μπαρτσελόνα, ανοιχτό παιχνίδι!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 00:45

Ένα ζευγάρι που έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στην Ευρώπη θα μας απασχολήσει και απόψε! 

Champions League: Νάπολι - Μπαρτσελόνα, ανοιχτό παιχνίδι!

Ένα πολύ γνώριμο ευρωπαϊκό ζευγάρι ξανά συναντιέται. Οι δύο ομάδες έχουν σχέση εξάρτισης πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν μας κάνει εντύπωση η κόντρα τους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προϊστορία

Τέσσερις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Δύο φορές για το Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες δύο για το Γιουρόπα Λιγκ. Δύο νίκες έχει η Μπαρτσελόνα και δύο έχουν λήξει ισόπαλα. Παράλληλα οι Καταλανοί μετράνε και δύο προκρίσεις σε αυτές τις κόντρες. Και τα 4 παιχνίδια που έδωσαν έληξαν με goal/goal.

*Επειδή δεν υπάρχουν στατιστικά των ομάδων στο Champions League, τα παρακάτω στατιστικά αφορούν στα πρωταθλήματα της εκάστοτε ομάδας στη χώρα τους.

Tα xGoals των δύο ομάδων (υπέρ)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Νάπολι

25.29

23

278

Μπαρτσελόνα

45.42

38

298

Η Μπαρτσελόνα έχει τα καλύτερα νούμερα στα αναμενόμενα γκολ, αλλά δεν σκοράρει εξίσου καλά. Όπως και η Νάπολι. Αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.

Tα xGΑ των δύο ομάδων (κατά)

xGoals

Γκολ

Σουτ

Νάπολι

18.11

21

180

Μπαρτσελόνα

21.87

29

193

Και οι δύο ομάδες σε αυτές τις κατηγορίες υστερούν χαρακτηριστικά, οπότε δεν κάνουν κάπου τη διαφορά στα πρωταθλήματά τους.

Γκολ που σκοράρουν

Η Νάπολι σκοράρει 0.8 γκολ/ανά ματς στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Μπαρτσελόνα σκοράρει 2.4 γκολ/ανά ματς στα εκτός έδρας. Απογοητευτική η Νάπολι εντός, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι πολύ επικίνδυνη.

Γκολ που δέχονται

Η Νάπολι εντός έδρας δέχεται 1 γκολ/ανά ματς, ενώ η Μπαρτσελόνα όταν αγωνίζεται εκτός δέχεται 2.1 γκολ/ανά ματς. Είπαμε και πιο πάνω πως οι δύο ομάδες δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα κάπου.

Άλλα στατιστικά

~ Και οι δύο ομάδες μαζί έχουν over 2.5 γκολ στα παιχνίδια τους με ποσοστό 60%. Στο over 1.5 γκολ φτάνει το 75%.

~ Η Νάπολι σκόραρε στο 40% των παιχνιδιών της, ενώ η Μπαρτσελόνα σε όλα (100%).

~ Η Νάπολι φέρνει ισοπαλία στα πρώτα ημίχρονα των παιχνιδιών της με 70%! Η Μπαρτσελόνα δεν ξεχωρίζει κάπου ιδιαίτερα.

~ Στα τελευταία 10 παιχνίδια η Νάπολι σκόραρε πρώτη μόλις στο ένα (10%). Η Μπαρτσελόνα σκόραρε πρώτη στα 6 (60%).

~ Από το 76’- 90’ η Νάπολι εμφανίζει γκολ με 50%!

~ Η Νάπολι έχει 5 σουτ στην εστία/ανά ματς. Η Μπαρτσελόνα έχει 6.7 σουτ/ανά ματς.

~ Η Νάπολι έχει 3.30 οφσάιντ ανά ματς ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 4.60. Καλό ειδικό για τα συνολικά οφσάιντ αλλά και τα ομαδικά κάθε ομάδας.

~ Και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε παιχνίδι κατοχής, αφού το ποσοστό τους είναι αρκετά ψηλά. Με 58% είναι η Νάπολι, με 65% είναι η Μπαρτσελόνα.

~ Και οι δύο ομάδες διαπράττουν περίπου 10 φάουλ ανά παιχνίδι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εκτιμήσεις

1. Goal/goal & over 2.5 (1.95)

2. Γκολ μετά το 74’ (1.87)

3. Πρόκριση Μπαρτσελόνα 1.62

Θα με βρείτε στο Facebook ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr