Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ψήφος στους ....φρανσουάδες!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 19:20

Εδώ είμαστε παλικάρια μου να τα λέμε στην μάχη για το ταμείο και το μεροκάματο!

Ψήφος στους ....φρανσουάδες!

Τι έχει το μενού σήμερα; ΝΒΑ και Φρανσουά...! ΝΒΑ δεν ακουμπάς καθώς είναι ντερμπάρες. Στο λάιβ παίζουμε εκεί που έχει ...ψωμάκι. Ειδάλλως μόνο αν σκάσει καμία ευκαιρία σαν τιμή απόδοσης και μόνο. Στη Γαλλία είμαστε μια στροφή πριν το φινάλε. Χαμός κλασικά εκεί που οι περισσότερες ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο καζάνι. Τι κρατάμε και τι προσέχουμε; Η Μπουργκ στις μεσαίες ομάδες αλλά με κάτι τρέλες... Είχε χάσει από +30 στην Ορλεάνη πρόσφατα. Μπαμ στο Στρασβούργο και σοκ 85-96(34-61ημ!!) με την ουραγό Προβένς εντός στην κακή της έδρα φέτος (7 νίκες και 8 εκτός)! Η Σολέ φουλ φόρμα και έχει 10 διπλά και θέλει πλει οφς. Η Προβένς παίζει ματς τελικό παραμονής με την αδιάφορη Ροάν που όμως κέρδισε το Στρασβούργο την περασμένη εβδομάδα! Και η Ορλεάνη καίγεται και θέλει το ματς με την καταδικασμένη Ρεμς που όμως έριξε 30π στην Παρί! Το λες και παράνοια! Προσέχουμε ότι δεν παίζει καλά η εξαιρετική Λεβαλουά και την κρίση της ΛεΜαν που είναι με 7 ήττες στα 8 τελευταία! Επίσης με κακές εμφανίσεις η αδιάφορη πια Γκραβελίν. Η Παρί αδιάφορη και η αντίπαλος της, η ιστορική Λιμόζ έχει 10 νίκες στα 12 τελευταία και έχει τα μπαμ ολκής σε Μονακό-Βιλερμπάν-Λεβαλουά. Τι κρατάμε; Οχι πολλά.

Ντερμπάρα και σωστά στα ίσα το Ορτέζ-Λεβαλουά. Δεν μ αρέσει το -10 της Βιλερμπάν με την Σολέ. Η Ορλεάνη στο 1.35 θα περάσει αλλά στο χάντικαπ δεν ξέρω με την Ρεμς. Η Πορτέλ προς διπλό με +9 στην αδιάφορη Μπουργκ. Και η Μονακό εύκολα αλλά οριακό με -9 με την μαχητική Ναντέρ. Προτιμώ τον άσο της Προβένς και ειδικά το 1.65 με την αδιάφορη Ροάν. Προς άσο και η Ντιζόν με -9 με την Γκραβελίν. Και χαμηλά το -3 της Λιμόζ στην Παρί. Σε τρομερή φόρμα η πλήρης πια και χωρίς Ευρωλίγκα Βιλερμπάν που πάτησε κορυφή.
Εχει και κάτι άλλα ματσάκια αλλά δύσκολα. Στην Ισπανία η Μπάρτσα με το μυαλό στο Φ4 θέλει προσοχή και είδαμε ότι κέρδισε την Κυριακή στην μεσαία Μπρεογκάν στο καλάθι από -18ημ(48-30ημ)!! Πως να την εμπιστευτούμε με -10 με την Μπιλμπάο που έχει φόρμα και 5 νίκες στα 6 τελευταία και ελπίζει για πλέι οφ; Όχι. Ματσάρα στο Φουενλαμπράδα-Μπρεογκάν. Η γηπεδούχος παίζει την κατηγορία και έχει κερδίσει μέσα και την Βαλένθια. Αλλά η Μπρεογκάν θα το αφήσει ενώ τυπικά ελπίζει για πλέι οφς; Καμία αξία στο 1.35 και-6. Ποτέ! Jamais! Και το ίδιο και στο ντέρμπι της μπουντεσλίγκα με τις ομάδες της Ευρωλίγκα. Μπάγερν-Άλμπα και στο -2 η γηπεδούχος. Χωρίς τον σκόρερ Χίλιαρντ και μάλλον και τον Γουόλντεν τον βασικό πόιντ. Ντερμπάρα με τρομερή φόρμα της Αλμπα που και αν χάσει θα πρέπει για να χάσει την πρώτη θέση να χάσει και στο χρωστούμενο με την μέτρια Μπραουνσβάινγκ. Συνεπώς ντερμπάρα.
Τι βγάζει η σούμα; Πάμε για διπλασιασμό με νίκες Προβένς-Ορλεάνη που καίγονται.


ΠΡΟΤΑΣΗ
Νίκες Προβένς(1.65)-Ορλεάνη(1.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr