Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Επιλογές με αξία

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 11:58

Καλησπέρα παίδες… Γιούροκαπ σήμερα και τελικός. Κανονικά θα έβγαιναν και οι δύο στην επόμενη Ευρωλίγκα αλλά άλλαξαν τα... κόζια και μόνο ο νικητής θα παίξει σίγουρα στην επόμενη διοργάνωση.

Επιλογές με αξία

Καλησπέρα παίδες… Γιούροκαπ σήμερα και τελικός. Κανονικά θα έβγαιναν και οι δύο στην επόμενη Ευρωλίγκα αλλά άλλαξαν τα κόζια και μόνο ο νικητής θα παίξει σίγουρα στην επόμενη διοργάνωση. Ο φιναλίστ δεν είαι σίγουρος καθώς η Μονακό μπήκε πλέι οφ και δεν είχε συμβόλαιο οπότε θα ανανεώσει την παρουσία της. Ομως έχουμε τους ρώσους που είναι εκτός και έτσι ίσως μπει και ο φιναλίστ αν και μεταξύ μας θέλει η διοργανώτρια την άσημη Μπούρσα; Μπα...

Η Βίρτους Μπολόνια ήταν εξ αρχής το φαβορί με την πανάκριβη ομάδα της με Μπελινέλι, Τεόντοσιτς και τον Σκαριόλο στο πάγκο και ρόστερ 10εκ. Εχασε το κύπελλο στην Ιταλία που πάντως είναι πρώτη και είχε γκρίνια. Αλλά πήρε από την ΤΣΣΚΑ λόγω των γεγονότων τους Χάκετ-Σεγκέλια(τον ανανέωσε και για του χρόνου με 1.8εκ!) και έτσι έγινε πανίσχυρη και με περίπατο είναι πρώτη στο καμπιονάτο και έφτασε στον τελικό εδώ. Στην έδρα της μάλιστα ο τελικός και ετοιμάζεται γιορτή. Σε μια διοργάνωση που η άσημη αλλά φορμαρισμένη Μπούρσα πέταξε εκτός το μεγάλο φαβορί Παρτίζαν στο Βελιγράδι με ανατροπή ολκής από -5 στα 10''! Και μετά κέρδισε στην Σλοβενία την Τσεντεβίτα και στην Ισπανία την κακή πάντως Ανδόρα αλλά με 68-85. Θα παλέψει χωρίς άγχος αλλά όσο άγχος και αν έχει η Βίρτους που παίζει την χρονιά για τους στόχους τους μεγάλους, είναι άλλη κλάση και επίπεδο. Στο -8 πήγε το χάντικαπ και προς άσο εκτός αν χαλαρώσει και πανηγυρίζοντας φάει τίποτα τρίποντα στο τέλος.

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός κάνει συντήρηση για το Φ4 της επόμενης εβδομάδας και είδαμε πως νίκησε μόλις 8π στην Νίκαια σε ματς για 30! Στην Πάτρα ο Απόλλωνας είναι μαχητικός και έκανε και ένα 8-24 σκορ 4ης περιόδου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Λογικά προς άσο με 20π εκτός αν ο Ολυμπιακός που θα έχει και 2000 κόσμο στην Πάτρα πατήσει γκάζι. Η Λάρισα σε φόρμα έχοντας κάνει τρομερό 2ο γύρο και ο Προμηθέας μετά από 6 σερί ήττες νίκησε τον ουραγό Ηρακλή στην Πάτρα και έχει απουσίες αλλά θέλει το ματς. Αρχή σεζόν θα ήταν εύκολο ματς για τους πατρινούς που έχουν αλλάξει τρεις προπονητές όμως και η Λάρισα μεταμορφωμένη είναι φαβορί κυνηγώντας καλό πλασάρισμα. Προς άσο με -1 και -2.

Τέλος πρεμιέρα πλέι οφ στην Τουρκία. Νωρίτερα το ζευγάρι Εφές-Καρσίγιακα λόγω Φ4 Ευρωλίγκα της πρώτης. Στις 2 νίκες η πρόκριση. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές φαβορί αλλά είχε χάσει στην κανονική διάρκεια από την Καρσίγιακα που είναι στις σοβαρές ομάδες της λίγκας και έχει πάρει και τίτλο. Και στηρίζεται στην σκληρή άμυνα και την χημεία. Αλλά έκανε κακό φινάλε και τελείωσε 7η από ..σίγουρη 3η! Με 4 ήττες στα 6 τελευταία. Χωρίς Μποντουά-Σιμόν η Εφές και λογικά θα παλέψει η Καρσίγιακα. Καμία αξία στο -9 και προς διπλό με το χάντικαπ αυτό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1(-7,5)
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1(-1,5)
ΑΠΟΛΛΩΝ Π-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1(+21,5)
ΕΦΕΣ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ 2(+10,5)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr