Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Φινάλε με...αγωνίες

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 12:55

Καλημέρα σε όλους. Περίεργο κουπόνι σήμερα καθώς πέφτει η αυλάια της Α1. Αλλά εμένα τα φινάλε δεν μου αρέσουν.

Φινάλε με...αγωνίες


Καλημέρα σε όλους. Περίεργο κουπόνι σήμερα καθώς πέφτει η αυλαία της Α1. Αλλά εμένα τα φινάλε δεν μου αρέσουν. Καθώς πέφτουν οι τιμές, τσιμπάνε τα χάντικαπ και το μπάσκετ ειδικά δεν είναι ποδόσφαιρο που συνήθως αυτός που χρειάζεται το ματς το παίρνει. Στην Α1 ο Ηρακλής χάνει στην ισοβαθμία με τον Ιωνικό. Άρα θέλει νίκη με τον κακό φέτος ΠΑΟ. Αλλά η διαφορά κλάσης είναι χαωτική. Μπορεί; Οχι κανονικά. Θα παλέψει όμως.
Η Λάρισα σε τρομερή φόρμα θέλει το ματς για την 6η θέση για να βρει τον βολικό Κολοσσό. Ο Ιωνικός το θέλει να σωθεί αν κερδίσει ο Ηρακλής τον Παναθηναϊκό. Εδρα καθαρά.

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει μόνο με νίκη με την αδιάφορη ΑΕΚ και μάλλον πάλι δεν θα φτάσει και είναι και σε κρίση με γκρίνια μετά το σοκ με τον ουραγό Ιωνικό εντός. Ο Ολυμπιακός θα κάνει και συντήρηση εν όψει Φ4 και ο Άρης θέλει το ματς στην Πάτρα με τον αδιάφορο Απόλλωνα. Αλλά θα γίνει μάχη. Ο Άρης θέλει την 5η θέση. Τέλος μάχη πλέι οφ στο Περιστέρι-Λαύριο. Χάλια και οι δύο. Το Περιστέρι αν κερδίσει μάλλον μπαίνει οκτάδα και έχει καθαρό προβάδισμα. Περίεργη μέρα. Τι μ αρέσει; Λίγο ο άσος Ηρακλή με +15 καθώς έχει και απουσίες ο Παναθηναϊκός.

Τίποτα στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τουρκία αλλά και στην Γερμανία. Προσοχή στην Ισπανία καθώς η Μπάρτσα παίζει στην Μανρέσα με την καλύτερη έδρα και επίθεση που πάει για καλό πλασάρισμα αν και ντεφορμέ τελευταία. Η Μπάρτσα κάνει συντήρηση για το Φ4 και στην τελευταία έξοδο κέρδισε στο καλάθι στην Μπρεογάν αφού έχανε 48-30ημ όμως! Προς άσο ίσως. Και προς άσο το Γκραν Κανάρια-Ρεάλ καθώς η βασίλισσα επίσης θα κάνει συντήρηση για το Φ4 και δεν αλλάζει από την 2η θέση και οι νησιώτες θέλουν νίκη για πλέι οφ. Και ντέρμπι παραμονής το Μπούργκος-Φουενλαμπράδα και στο άσο με την έδρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr