Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Διάφορες επιλογές

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 12:41

Πλέι οφ στο NBA και φυσικά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο μενού της Κυριακής.

Διάφορες επιλογές

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Με λίγα πράγματα στοιχηματικά σήμερα. Κατά τα άλλα όπως τα περιμέναμε πήγαν χτες και την γλιτώσαμε. Τα φινάλε έχουν πολύ κους κους και ..ευκαιρίες, αλλά εγώ ξέρω ότι στο τέλος οι εταιρείες είναι οι κερδισμένες και όχι οι παίκτες. Και χτες πολλές αδιάφορες ομάδες ειδικά στην Ισπανία, καθάρισαν τα ματσάκια...Σήμερα κυριαρχεί σε ένα λειψό πρόγραμμα το ΝΒΑ και φυσικά τα πλέι οφ στην Ευρώπη. Είχαμε πει ότι αν η Βοστώνη σκοράρει 110π στο Μιλγουόκι μπορεί να πάρει πάλι την έδρα και την πήρε. Η απουσία του Μίντλετον όσο φοβερός και τρομερός και ας είναι ο Γιάννης, έχει τον ρόλο της. Συνεπώς πάμε σε 7ο ματς. Μπορούν οι Μπακς και τρίτο διπλό στην Βοστώνη; Δύσκολο έως απίθανο βάση πορείας των ομάδων αλλά στο ΝΒΑ όλα γίνονται. Mε την έδρα οι Σέκτικς έχουν προβάδισμα ειδικά αν ο Τέιτουμ είναι καυτός. Αλλά σήμερα γυρίζει ο Μίντλετον για πρώτη φορά στα πλέι οφ και οι Μπακς θέλουν να γράψουν ιστορία!

Στην Ευρώπη στην Ιταλία ντερμπάρα το Τορτόνα-Βενέτσια και ανοιχτό ζευγάρι. Η γηπεδούχος είναι νεοφώτιστη και ευχάριστη έκπληξη φέτος. Εχει το μπαμ με 17π με Βίρτους Μπ μέσα .Η Βενέτσια του Μπράμος ομάδα τετράδας με καλή άμυνα και σε τρομερή φόρμα πλέον με 10 νίκες στα 12 τελευταία και χάνοντας μόνο από τους πανίσχυρους Μιλάνο και Βίρτους Μπ. Σωστά στο -1 η έδρα. Μάχη. Το πανίσχυρο Μιλάνο του Μήτογλου (εκτός)δεν είναι καλά καθώς είχε πολλούς τραυματισμούς και έτσι έχασε και εδώ την πρώτη θέση και απέτυχε και στην Ευρωλίγκα να πάει Φ4. Θέλει να σώσει την χρονιά με τον τίτλο. Η Εμίλια είναι στις κλασικές μεσαίες ομάδες. Στο -11 το ματς (εκτός και ο Ντιλένι για το Μιλάνο) και προς άσο. Η πρωταθλήτρια Βίρτους Μπολόνια πήρε και το Γιούροκαπ με 80-67 στο τελικό με Μπούρσα και εξασφάλισε συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Τρομερή ψυχολογία και γιορτή σήμερα. Η ιστορική Πέζαρο ξεκίνησε να σωθεί. Εφυγε ο κόουτς Πέτροβιτς(18/10). Εχει το μπαμ με το πανίσχυρο Μιλάνο μέσα και έκανε τρομερό β΄ γύρο αλλά δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο. Σωστά στο -12 και προς άσο.

Στην Γερμανία η εντυπωσιακή στην κανονική περίοδο Βόννη έκανε στην παράταση το 1-0 με το πονηρό Αμβούργο. Στο -5 σήμερα σωστά. Οριακό. Η Άλμπα σε τρομερή φόρμα ισοπέδωσε την Μπάμπεργκ που έχουμε πει είναι φάντασμα της παλιάς Μπάμπεργκ. Στο -14 σωστά και προς άσο πάλι. Η Μπάγερν με την άμυνα έκανε το 1-0(77-53)με την Χέμνιτζ που είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος και την είχε κερδίσει τρεις φορές! Αλλά τα ..ψέματα τελείωσαν. Προς άσο με -13 .Τέλος στην Τουρκία πονηρό το Φενέρ-Μπούρσα. Αλλη κλάση η γηπεδούχος θέλει να σώσει την χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου μετά την αποτυχία στην Ευρωλίγκα. Αλλά ο Τζόρτζεβιτς είναι φευγάτος και έρχεται ο Ιτούδης μετά το καλοκαίρι. Αγνωστο τι ψυχολογία έχει η ομάδα. Η Μπούρσα είναι σε τρομερή φόρμα και με τρία διπλά σε ισάριθμα νοκ άουτ έφτασε στον τελικό του Γιούροκαπ και έχασε λογικά 80-67 στη Βίρτους Μπολόνια. Στο -7 σωστά και περίεργο ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr