Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ποιοί έχουν το μικρό προβάδισμα στο Φ4

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 13:26

Καλησπέρα σε όλους Σπουδαία μέρα σήμερα, με Φ4 στην Ευρωλίγκα. Και ανοιχτό Φ4 καθώς κανείς δεν πείθει, καθένας για δικούς του λόγους.

Ποιοί έχουν το μικρό προβάδισμα στο Φ4

Ο καθένας για δικούς του λόγους. Χοντρικά η καλύτερη Μπάρτσα δεν παίζει το μπάσκετ που πρέπει, η
πρωταθλήτρια Εφές δείχνει να έχει το μυαλό της αλλού,η Ρεάλ δείχνει να έχει κλείσει τον κύκλο αυτής της ομάδας και ο Ολυμπιακός να έχει πιάσει το ταβάνι του. Οι 10000 φίλοι του Ολυμπιακού θα τον κάνουν να παίζει εντός έδρας και έτσι αν και με μικρότερο μπάτζετ του δίνουν το δικό του 25% για τον τίτλο! Ασφαλώς ο Ολυμπιακός θα ποντάρει πάλι στην άμυνα, την.. έδρα και την εμπερία και ειδικό βάρος αλλά και την έλλειψη άγχους καθώς ήδη έχει κάνει υπέρβαση. Η Εφές αν και ίδια ομάδα με πέρσι και πανάκριβη περιφέρεια με το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, φέτος αν και χωρίς τραυματισμούς δεν άρεσε. Και έχασε και το πλεονέκτημα έδρας με την 6η θέση. Εδειξε.. κάπως και αρκετά σοφτ άγνωστο για ποιον λόγο. Αλλά δεν παύει να έχει τρομερό ρόστερ. Εκτός ο Σιμόν. Στο -1 η Εφές και στο 1.83. Ο Ολυμπιακός σαν να παίζει εντός έδρας με 10000 κόσμο και γι αυτό στα ίσα. Η Εφές είναι καλύτερη αλλά σοφτ. Ομως είναι η πρωταθλήτρια. Μικρό προβάδισμα η τουρκική ομάδα. Στα ειδικά ενδιαφέρον το όβερ Πλάις 0,5τρ στο 2.20.

Οι Ισπανικές ομάδες μεγαθήρια αλλά και αυτές δεν τρομάζουν. Η Μπάρτσα του Σάρας με τον σέντερ Ντέιβις να μην είναι καλά φέτος, παίζει τρομερή άμυνα και ήταν άνετα 1η, αλλά έχει και μεγάλα κενά διαστήματα και έτσι
αγκομάχησε να αποκλείσει με 3-2 την Μπάγερν. Ο Σάρας αγχωμένος και η ομάδα με πίεση και πρόβλημα στο σκορ αν και πανάκριβη. Βλέποντας την εικόνα της φετινής Εφές από την οποία έχασε πέρσι στον τελικό, θα λέγαμε μεγάλο φαβορί, αλλά δεν πείθει. Γυρίζει αν και ανέτοιμος ο σκόρερ Χίγγινς. Οπως δεν πείθει και η Ρεάλ με το πολύ μεγάλο βάθος, την εμπειρία και φανέλα αλλά και πολύ γκρίνια φέτος ακόμα και για τον Λάσο. Πέρασε ένα πολύ κακό διάστημα και με πρόβλημα στο σκορ καθότι είναι και γερασμένη και είχε και εσωτερικά προβλήματα και λείπει ένας ηγέτης στην περιφέρεια. Η Μπάρτσα έχει 5-1 φέτος μεταξύ τους και με περιπάτους αλλά ένας ημιτελικός Φ4 τέτοιων μάλιστα ομάδων, είναι ανοιχτός! Η Μπάρτσα έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ με 5-1 φέτος. Ομως είναι άλλο ματς αυτό και ένα Κλάσικο είναι πάντα ένα Κλάσικο. Ντέρμπι αλλά έχει ένα προβάδισμα η Μπάρτσα και σωστά στο 1.60 και -3. Προς άντερ με 155π πάντως. Και ενδιαφέρον το άντερ Ντέιβις 10π καθώς είναι ντεφορμέ και θα έχει αντίπαλο και τον θηριώδη Ταβάρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr