Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Καλά σημεία στα ευρωπαϊκά πλέι οφ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 12:18

Σε ρυθμούς πλέι οφ πλέον στο κουπόνι του μπάσκετ και δεν είμαστε για πολλά-πολλά. Καθώς παίζουν οι καλύτερες ομάδες της σεζόν και με συνεχόμενα παιχνίδια, κάποια που δεν πάνε καλά τα αφήνουν κιόλας ή άλλοι είναι απογοητευμένοι ενώ άλλες ομάδες δεν έχουν το βάθος για τέτοιες σειρές.

Καλά σημεία στα ευρωπαϊκά πλέι οφ

Στα πλέι οφ προτιμάμε το λάιβ στοίχημα όπως πχ έγινε με το Ολυμπιακός-Περιστέρι του -21 που πήγε στο -8 του 1.90 στο β μέρος και πληρωθήκαμε. Ή περιμένουμε κάποια ευκαιρία όπως το -6 της Εφές με την Γαλατά προχτές. Όμως θέλει προσοχή τέτοια εποχή γενικά. Σήμερα ο Παναθηναϊκός στο -15 στην μαχητική και χωρίς άγχος Λάρισα θέλει προσοχή αφού και στο ΟΑΚΑ κέρδισε μόλις 87-77 και δεν άρεσε. Ισως όμως η Λάρισα επειδή δεν έχει το βάθος του Παναθηναϊκού να μην έχει πολλές δυνάμεις σήμερα. Καμία αξία στο διπλό κοινώς. Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Προμηθέα χτες καθώς ξεπέρασε το Φ4 της Ευρωλίγκα και πάτησε γκάζι καθώς πάει για τον τίτλο. Προς διπλό με -17 στην Πάτρα.

Πάμε στην Ευρώπη. Ντέρμπι το Μπανταλόνα-Τενερίφη στην Ισπανία με τον νικητή στα ημιτελικά μετά το 1-1 και ελκυστικό το 1.60 της έδρας απλά. Στην Ιταλία η Τορτόνα είναι μαχητική και σκληρή ομάδα με την άμυνα αλλά μετά το 2-0 της πανίσχυρης Βίρτους που δυσκολεύθηκε στην πρεμιέρα στην Μπολόνια(77-73), δεν ξέρουμε τι δυνάμεις και ψυχολογία έχει. Προς διπλό με το -5 απλά. Στην Τουρκία έχει ένα ωραίο σημείο και ειδικά της νίκης. Η Γαλατά από όταν ανέλαβε ο Πιστιόλης(!)προ διμήνου έχει μόνο νίκες στην κανονική περίοδο και έκανε το μπαμ με το ασύλληπτο 70-105 στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, πήρε την έδρα με το καλημέρα και πάλεψε πάλι εκτός 30' στο δεύτερο. Η Εφές λογικά θα συνέλθει από την.. νιρβάνα του τίτλου της Ευρώπης και θα πάρει πάλι την έδρα. Η Γαλατά με 15000 κόσμο σήμερα. Στο -4 και με το ελκυστικό 1.45 της νίκης το διπλό ειδικά της νίκης δείχνει πολύ καλό.

Δείτε στιγμιότυπα από τα Ολυμπιακός-Περιστέρι 79-67 και Τενερίφη-Μπανταλόνα 103-76

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr