Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Το θερμόμετρο στο κόκκινο!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 13:17

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στα πλέι οφ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Το θερμόμετρο στο κόκκινο!

Χαμός λοιπόν με το σοκ του Παναθηναϊκού απόλυτα δίκαια στην Λάρισα, καθώς βρέθηκε να χάνει και με 26π! Πλέον καθυστερούν οι τελικοί καθώς δεν νομίζω να μην περάσει με 3-1 ο ΠΑΟ, αφού όσο κάνει ο Μποχωρίδης κάνει σχεδόν ολόκληρη η Λάρισα! Πάμε στα σημερινά. Στην Ελλάδα ο Προμηθέας θέλει αντίδραση μετά την 40αρα στο ΣΕΦ. Μπορεί; Ο Ολυμπιακός είχε ένα κακό ματς με το Περιστέρι στην πρεμιέρα των πλέι οφ επηρεασμένος από το Βελιγράδι και το Φ4, αλλά πάτησε γκάζι και έχει όρεξη και ψυχολογία. Θα έχει και κόσμο και μπορεί άνετα 20π και το διπλό. Ασφαλώς δεν μπορεί να παίξει τόσο άσχημα πάλι η ομάδα της Πάτρας πάντως.

Στην Γαλλία, η πρωταθλήτρια Βιλερμπάν αγκομάχησε με την Σολέ και η Ντιζόν ελπίζει. Για -9 καμία αξία. Στο Κλάσικο του Βελιγραδίου η Παρτίζαν στο 0-2 δίκαια και ο Ζοτς απογοητευμένος από την ομάδα του. Μπορεί το 2-2 εντός; Μπορεί. Ο νικητής της Αδριατικής λίγκας στην Ευρωλίγκα αλλά και ο χαμένος μάλλον θα πάρει γουάιλντ καρτ. Στον άσο που είναι ελκυστικός σχετικά αν και έπεσε κάπως στο 1.50. Στο -4 το χάντικαπ οριακός άσος. Στην Ιταλία το Μιλάνο δείχνει να έχει συνέλθει από την κακή κατάσταση με τις απουσίες. Η Σάσαρι το είχε κερδίσει εντός στη λίγκα αλλά με πολλές απουσίες και αδιάφορο. Λογικά σκούπα και 3-0. Αλλά δεν μου αρέσει με -5.

Τέλος στο ΝΒΑ μετά από 58 χρόνια τελικός πάλι μαζί με Γκόλντεν Στέιτ (σ.σ τότε Σαν Φραντσίσκο) και Μπόστον Σέλτικς. Ανοιχτός τελικός που δεν περίμενε ο κόσμος. Το Γκόλντεν Στέιτ επιστρέφει στην πρώτη γραμμή καθώς πέρασε η διετία με τις απουσίες και τα προβλήματα. Οι Σέλτικς έδειχναν ικανοί εξ αρχής αν και δεν άρχισαν καλά. Αλλά ρολάρισαν και ήταν η πιο καυτή ομάδα του τελευταίου τετραμήνου και έχουν και την καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ. Η έδρα στο ΝΒΑ δεν παίζει τόσο ρόλο και ειδικά στους Σέλτικς που απέκλεισαν με 3 διπλά το Μαϊάμι και με δυο πριν τους πρωταθλητές Μπακς! Συνεπώς θα δούμε πολλά θρίλερ και ανατροπές στην σειρά που θα έχει πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε αλλά στοιχηματικά στο λάιβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr