Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Διάφορες επιλογές

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 13:02
Διάφορες επιλογές

Eδώ είμαστε λοιπόν. Μας έστειλε ωραίο ταμείο και η Εφές βασικά αλλά και η Παρτίζαν με την τρομερή της έδρα. Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια.. Ο Παναθηναϊκός είχα πει δεν μου αρέσει και βρέθηκε να χάνει και με 26π(!) στον κάμπο, το έκανε ντέρμπι αλλά έχασε δίκαια και θα ήταν άδικο για την Λάρισα να μην κάνει το 1-1. Εχοντας ήδη κάνει υπέρβαση η επαρχιακή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός και με τον Βόβορα στο πάγκο δεν έχει αλλάξει τίποτα και έτσι συνεχίζει να απογοητεύει. Λογικά θα κάνει εύκολα το 2-1 στο ΟΑΚΑ καθώς θα θέλει να ξεσπάσει. Αλλά δεν έχει παίξει καθόλου καλά στη σειρά. Ομως με -15 έχει ενδιαφέρον καθώς δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει η Λάρισα λόγω βάθους συνεχόμενα παιχνίδια.

«Κλάσικο» και μάλιστα επεισοδιακό έχουμε ήδη και στην Σερβία και με μεγάλο έπαθλο. Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν μάχονται για τον τίτλο που δίνει και εισιτήριο στην επόμενη Ευρωλίγκα αν και ο χαμένος θα ελπίζει βάσιμα με την απουσία των ρώσικων ομάδων λόγω του πολέμου, αφού θα δοθούν δύο wild card. Πάντως η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς δεν είναι και στα καλύτερα και μείωσε 1-2 με τον Αστέρα να φωνάζει για τις συνθήκες! Μπορεί το 2-2 όμως. Και είναι καλό το 1.65 σήμερα. Γενικά αυτή η δυάδα έχει ένα ενδιαφέρον για μένα σήμερα σοβαρό.

Η Μπαρτσελόνα με φοβίζει στο τοπικό ντέρμπι με την Μπανταλόνα της Βαρκελώνης καθώς δεν είναι καλά μετά το σοκ στην Ευρωλίγκα. Και έχει γκρίνια. Οριακό με -10π. Χαμηλά το 1.45 της Αλμπα στο εκτός επικίνδυνο ματς με την Λούντβι. Και προσέχουμε ότι η Βιλερμπάν είχε και +30ημ(!) με την καλή Ντιζόν μάλιστα. Στο -9 σήμερα αλλά δεν είναι τόσο κακή, κάθε άλλο μάλιστα, η Ντιζόν και ίσως έχουμε ντέρμπι σήμερα στην Λυών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr