Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Καλά σημεία στα πλέι οφ!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 13:41
Καλά σημεία στα πλέι οφ!

Καλησπέρα σε όλους. Κας άουτ. Δεν έχω πολλά να πω σήμερα αλλά είμαστε εδώ για να μάθουμε να παίζουμε ή να μην το ξεχνάμε,σωστά στοίχημα. Χτες ήταν το Παναθηναϊκός-Λάρισα. Είπαμε είναι ματς για 20π και θα ξεσπάσει ο ΠΑΟ. Και έτσι έγινε και ήταν στους 25π στην 3η περίοδο στο τέλος. Και με το χάντικαπ στο -15. Γιατί να περιμένεις μέχρι τέλους όταν οι εταιρείες σου δίναν σε εκείνο το χρονικό σημείο σχεδόν όλα τα λεφτά του κέρδους; Μπορεί κάλλιστα ο μεγάλος να ...παραχαλαρώσει και να χαλάσει για ένα σουτ το σημείο όπως και έγινε στο ΟΑΚΑ με σκορ στην 4η περ το 17-29! Συνεπώς ειδικά στο μπάσκετ το κας άουτ είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι άθλημα που σε λίγα λεπτά αλλάζει άρδην ένα παιχνίδι.

Πάμε στα σημερινά. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με τον Προμηθέα που ήθελε αντίδραση στην Πάτρα μετά την 40αρα στο ΣΕΦ, είχαμε πει δεν μπορεί και έφαγε 30! Ο Ολυμπιακός είχε ένα κακό ματς με το Περιστέρι στην πρεμιέρα των πλέι οφ επηρεασμένος από το Βελιγράδι και το Φ4, αλλά πάτησε γκάζι και έχει όρεξη και ψυχολογία. Θα έχει και κόσμο και μπορεί άνετα το -25 που είναι τσιμπημένο αλλά λογικό. Η ομάδα της Πάτρας δεν είναι καλά φέτος και όλοι σκέπτονται τις διακοπές καθώς οι περισσότεροι θα φύγουν και από την ομάδα!

Στα άλλα παιχνίδια σήμερα οριακά. Η Ρεάλ έκανε σχετικά εύκολα το 1-0 με την Μπασκόνια που είναι πονηρή ομάδα και θα παλέψει. Στην Γερμανία η Μπάγερν στο 2-0 με την Βόννη και βρήκε την φόρμα της και έχει διαφορά κλάσης. Αλλά η Βόννη στο δεύτερο ματς έχασε στο πόντο και δεν είναι κακή. Μπορεί να παλέψει το χάντικαπ με τους9π. Η Μονακό του Τζέιμς διέλυσε με 30π την Ορτέζ και παίζουν πάλι στην έδρα τους οι μονεγάσκοι. Οπως έγινε και με την Βιλερμπάν χτες που έχανε στο 30'(!) από την Ντιζόν μέσα ενώ είχε κάνει περίπατο στο 1ο,μπορεί να το κάνει ντέρμπι η καλή και σοβαρή Ορτέζ. Οχι για να περάσει αλλά να παλέψει μπορεί. Τέλος πάμε στο Εφές-Γαλατά. Η ομάδα του Πιστιόλη ισοφάρισε απρόσμενα 2-2 και είναι σε τρομερή κατάσταση και κάνει υπέρβαση. Μας πλήρωσε στο 1-2 η Εφές που πήρε πάλι την έδρα και έξυπνα την αποφύγαμε μετά που έγινε το 2-2.Η Εφές είναι κάπως άδεια από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα αλλά δεν είναι για αστεία να αποκλειστεί. Λογικά θα κερδίσει 10π χαλαρά και προς άσο με -9. Πονηρό χάντικαπ όμως και ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε το λάιβ ειδικά αν δεν ξεκινήσει καλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Γαλατά έχει ταβάνι.

Πάμε και στο ΝΒΑ. Η Βοστώνη είχαμε επισημάνει ότι έχει την καλύτερη έδρα στο ΝΒΑ και παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Και είχε 3 διπλά στα ημιτελικά με το Μαϊάμι με μειονέκτημα. Και πήγε και από -15 (87-72) άλωσε το αήττητο εντός Γκόλντεν Στέιτ με τρομερή 4η περίοδο και 21τρ! Το Γκόλντεν Στέιτ έχει ένα θέμα στην φροντ λάιν και παίζει πολύ περιφερειακά. Μάχη πάλι αλλά έχει προβάδισμα σήμερα καθώς δεν είναι για 0-2. Στο -4 και στο 1.55. Τίμιο. Προς άσο αν και στο χάντικαπ έχω ενστάσεις. Γενικά στα πλέι οφ προτιμάμε το λάιβ όπως έχουμε πει πολλάκις φορές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr