Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προς ολοκλήρωση τα ευρωπαϊκά πλέι οφ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 03:30

Καλημέρα σε όλους. Λίγα πραγματάκια έχουμε να λέμε πλέον καθώς είναι λίγα τα παιχνίδια έχοντας μπει στους τελικούς πια των πλέι οφ στις περισσότερες λίγκες.

Προς ολοκλήρωση τα ευρωπαϊκά πλέι οφ

Στην Α1 σε αναμονή του Κλάσικο και μετά το σοκ του Λάσο στην Ισπανία με το έμφραγμα του Ισπανού κόουτς της Ρεάλ που ευτυχώς είναι καλά πλέον, πήγε σπίτι του, αλλά ασφαλώς δεν θα κοουτσάρει άλλο φέτος. Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός παίζει στο ΟΑΚΑ με την Λάρισα σε μια σειρά που δεν νομίζω να υπήρχε άνθρωπος να ποντάρει στο 2-2! Μπορεί να γίνει το μπαμ; Για μένα ποτέ. Αλλά ποτέ δεν λες ποτέ, Τζέιμς Μποντ γαρ..(χαχα).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Παναθηναϊκός νομίζω θα περάσει και εύκολα καθώς θα βγάλει και “εγώ”, θα έχει πολύ ...αγριάδα το ματς λόγω και της επεισοδιακής εξέλιξης στην Λάρισα αφού υπήρξε και κακό κλίμα μεταξύ των παικτών. Επίσης η φοβερή και τρομερή ομάδα της Θεσσαλίας δεν είναι εύκολο να αντέξει λόγω βάθους σε σειρά αγώνων. Αλλά στον αντίποδα έχει ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου. Στο -14 ο Παναθηναϊκός όπως και στο περασμένο που δεν πέρασε ο άσος αν και ήταν 25π στην 3η περίοδο και το επιμέρους σκορ της 4ης ήταν 17-29 και χάλασε το χάντικαπ για όσους δεν έκαναν κας άουτ. Προς άσο σήμερα αν και η Λάρισα αρέσει τόσο και δείχνει ικανή να παλέψει αρκετά. Ομως ο άσος έχει προβάδισμα καθώς ο Παναθηναϊκός θα θέλει και μια ρεβάνς αλλά και να φτιάξει κλίμα για τους τελικούς.

Πάμε στα άλλα. Στην Ιταλία ντερμπάρα το Βίρτους Μπολόνια-Μιλάνο στις 4 νίκες. Καμία σχέση με το 4-0 πέρσι με μειονέκτημα μάλιστα των μπολονέζων. Το Μιλάνο δείχνει να έχει συνέλθει επίσης από τις πολλές απουσίες και ντεφορμάρισμα πριν το Φ4 της Ευρωλίγκα που δεν πήγε καν. Τρομερή σειρά στην μπουντεσλίγκα με μόνο διπλά στο Βόννη-Μπάγερν που έχει ξαναγίνει όμως σε άλλο ζεύγος στο παρελθόν με 5/5 διπλά! Και βλέπω να γίνεται πάλι και στο 1.55 η Μπάγερν που είναι άλλη κλάση αν και δεν έχει άγχος φέτος έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Τέλος στην Ισπανία η Μπάρτσα πιστεύω θα πάρει την έδρα από την Μπανταλόνα στο τοπικό ντέρμπι. Που την έχασε δίκαια έχοντας γκρίνια από την αποτυχία στο Φ4 της Ευρωλίγκα, αλλά και από τις μειώσεις που έρχονται στο μπάτζετ. Ενα ματς θα το πάρει,δεν ξέρω αν θα είναι το πρώτο. Στο 1.40 όμως δεν αξίζει. Πάντως πολύς κόσμος θα ποντάρει στην δυάδα Μπάγερν-Μπάρτσα για να διπλασιάσει και έχει λογική αλλά θέλει προσοχή. Οπως και ο άσος του Παναθηναϊκού.

Πάμε και στο ΝΒΑ. Η Βοστώνη είχαμε επισημάνει ότι έχει την καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ και παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Και είχε 3 διπλά στα ημιτελικά με το Μαϊάμι με μειονέκτημα. Και πήγε και από -15(87-72) άλωσε το αήττητο εντός Γκόλντεν Στέιτ με τρομερή 4η περίοδο και 21τρ! Το Γκόλντεν Στέιτ έχει ένα θέμα στην φροντ λάιν και παίζει πολύ περιφερειακά. Αλλά απάντησε με περίπατο μετά το ημίχρονο 52-50 και μπορεί να πάρει ένα διπλό στην Βοστώνη που δεν έχει και την καλύτερη έδρα. Κλασικά περιμένουμε το λάιβ εδώ που μας πληρώνει σταθερά. Γενικά στα πλέι οφ προτιμάμε το λάιβ όπως έχουμε πει πολλάκις φορές για τους λόγους που αναλύουμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr